Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O mai știi pe Julia Volkova, fosta membră a trupei t.A.T.u? Ce mai face și cum arată acum

Julia Volkova și Lena Katina, fetele de la t.A.T.u au făcut furori la începutul anilor 2000 și au impresionat prin aparițiile nonconformiste.

Yulia Volkova, la premiera unui film

Profimedia Images

După ce s-au despărțit, cele două fete au încercat cariere solo, dar nu au mai reușit să atingă succesul. Julia Volkova are acum 35 de ani, dar a avut parte de momente mai puțin plăcute în toți acești ani în care nu s-a mai știut nimic despre ea.

Cântăreața a fost diagnotiscată cu cancer tirodian în anul 2014. Deși a fost supusă unor intervenții chirgucale pentru a scăpa de afecțiune, Julia și-a pierdut vocea în urma unei erori medicale.Au urmat mai apoi o mulțime de momente grele pentru brunetă. A urmat tratamente complexe, a trecut prin două operații în Germania, dar verdictul a rămas neschimbat. O operație la Seoul a fost șansa ei, iar Julia a reușit să-și recapete vocea.

În prezent Julia este căsătorită și are 2 copii, o fată și un băiat. Bruneta este activă pe piața muzicală din Rusia, iar cu fanii păstrează constant legătura prin intermediul contului de Instagram. Deși îi apreciază calitățile vocale, fanii spun despre Julia că a exagerat cu operațiile estetice.Chiar dacă de-a lungul timpului și-au aruncat acuzații grave, cele două s-au reunit în anul 2014 unde au cântat la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Recomandari