Căutare Live

O mai ții minte pe Nikita de România? Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a mutat în Spania

În urmă cu mai mulți ani, Nikita făcea show în fiecare emisiune în care ea era invitată, dar anii au trecut, iar ea arată acum diferit, față de cum o știam. Iată cu ce se ocupă în prezent.

O mai ții minte pe Nikita de România? Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a mutat în Spania

Youtube

Nikita de România, așa cum o știe toată lumea, are acum o viață complet diferită față de modul prin care ea a devenit cunoscută. Acum, Mihaela Ispas, așa cum o cheamă în buletin, s-a mutat în Spania și am aflat în ce domeniu s-a angajat.

Nikita de România, schimbată total de când s-a retras din lumea mondenă. Iată cu ce se ocupă în Spania

Nikita s-a mutat de câțiva ani în Spania, în Malaga, unde are o nouă profesie de care este foarte mândră. Aceasta lucrează la primăria din Malaga și este foarte fericită cu viața pe care o duce în prezent alături de familia ei.

Citește și: Nikita, "fata rea de cartier", a făcut infarct la 45 de ani. În ce stare se află acum

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, a mărturisit Nikita, pentru impact.ro.

Fosta luptătoare a fost nevoită să o ia de la zero, dar acum duce un trai decent în Spania. Se pare că Nikita are mult timp la dispoziție căci este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini cu ea și cele două fetițe alea sale.

Nikita a devenit celebră prin numeroasele scandaluri pe care le-a provocat de-a lungul anilor în diferite posturi de televiziune și emisiuni. Totul a început cu slujba ei de bodyguard al vedetelor.

În 2004, a fost o perioadă din viața Nikitei în care aceasta a dorit să se afirme în box și a provocat-o la meci pe profesionista pugilistă Anca Ioniță, supranumită Savarina. Aceasta, la momentul luptei, avea vârsta de 19 ani și deja 7 ani de experiență în box.

Lupta cu Savarina a fost difuzată la gala Local Kombat în 2004 și a durat două minute, timp în care s-au făcut schimb de lovituri superficiale, în unele momente Nikita chiar stând cu spatele la adversar, după care ea însăși a aruncat prosopul.

Citește și: CE TRANSFORMARE! O mai ții minte pe Nikita de la Romană? A slăbit 31 de kilograme și e de NERECUNOSCUT! INCREDIBIL cum arată acum

După meci, în vestiar, Nikita a declarat public o revanșă, dar aceasta nu s-a materializat. Oficial, meciul fusese căștigat de Savarina. Au fost zvonuri cum că Nikita ar fi primit 10.000 de euro pentru cele două minute de luptă.

După eșecul în pugilism Nikita a căutat notorietate în muzică, fiind ajutată de compozitorul Adi Zainea, care a scris pentru ea șapte cântece romantice, incluse pe albumul Ce va fi cu noi, lansat în 2007.

Nikita a declarat că persoana care a determinat-o să ia drumul muzicii a fost George, „dragostea vieții ei”. Nikita a apărut în videoclipul piesei „Ce va fi cu noi” și în calitate de dansatoare.

Petre Condrat, din nou în cursă pe apă. Ce pregătește multiplul campion mondial de canoe pentru pasionații de SUP... Puya, prins sub influența drogurilor la volan. Câți ani de pușcărie riscă...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x