Antena Căutare

Oana Roman se gândește să-și vândă vila din Tunari, după ce Marius Elisei a plecat de acasă: „Sunt doar eu cu Isa”

Oana Roman se gândește să-și vândă vila în care locuiește alături de fiica ei, Isabela.

oana roman alaturi de fiica ei si de sot Galerie
Oana Roman se gândește să-și vândă vila din Tunari, după ce Marius Elisei a plecat de acasă | Instagram

Fosta prezentatoare TV și Marius Elisei au decis să meargă, definitiv, pe drumuri separate, astfel că s-au despărțit după un deceniu de relație. Acum doi ani, cei doi divorțau, însă și-au mai dat o șansă de dragul fiicei lor.

Citește și: Oana Roman, căutată de tatăl copilului ei. Ce i-a răspuns, de fapt, lui Marius Elisei la telefon

Motivul pentru care Oana Roman își vinde vila în care locuiește în prezent

Fiica lui Petre Roman își dorește să se mute într-o casă mai mică alături de fetița sa, Isabela. În anul 2019, făcea pasul cel mare, mutându-se dintr-un apartament în vila sa actuală din Tunari, județul Ilfov.

Articolul continuă după reclamă

La acea vreme, fosta prezentatoare TV locuia la bloc împreună cu fostul partener, fiica, dar și cu mama ei, Mioara Roman. Cu suma câștigată în urma apartamentului, plus încă ceva bani strânși, Oana Roman a cumpărat vila din Tunari, plus renovările interioare și cumpăratul de mobilă.

În timp ce mama ei stă la un centru de recuperare de lux, iar Marius Elisei a plecat de acasă, Oana Roman a rămas singură alături de fiica sa. Într-un interviu acordat pentru Click!, vedeta a povestit că este totuși o casă mult prea mare.

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie.

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”, a spus Oana Roman.

Citește și: La ce intervenție estetică are de gând Oana Roman să apeleze. A dezvăluit că o amână de ceva vreme: „Plec la spital”

Casa în care stă cu Isabela are patru camere, două sufragerii, un dressing mare, două băi și trei garaje. În ce privește curățenia locuinței, Oana Roman a angajat o firmă pentru a-i da o mână de ajutor.

„Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap.

Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă. Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”, a mai precizat fiica lui Petre Roman, pentru sursa citată.

Acum ceva timp, Oana Roman a testat piața, așa că a pus un anunț de vânzare, în care cerea un preț mai mare, cu alte cuvinte, 480.000 de euro în loc de 160.000. Motivul a fost acela că a luat în calcul și renovările din interior.

„Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro. Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, a scris Oana Roman, la acea vreme, conform Click!.

Liviu Vârciu stă de o săptămână la pat. Primele declarații despre problemele de sănătate pe care le are: „E din ce în ce... Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, schimbare neașteptată de look. Cum arată acum tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x