Oana Zăvoranu își aniversează ziua de naștere. Câți ani a împlinit și ce mesaj emoționant i-a scris soțul

Oana Zăvoranu și-a aniversat ziua de naștere, iar soțul ei a ținut să-i scrie câteva cuvinte emoționante cu această ocazie.

Oana Zăvoranu și-z sărbătorit ziua de naștere. Ce mesaj i-a scris soțul

Instagram

Pentru Oana Zăvoranu această zi este una foarte specială, deoarecere vedeta împlinește astăzi vârsta de 48 de ani. Alex Ashraf, soțul ei, i-a scris câteva cuvinte emoționante. Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani pe data de 16 iunie, un moment perfect pentru soțul vedetei, care și-a exprimat sentimentele puternice pe care le are pentru soția sa.

Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani, iar soțul i-a scris câteva cuvinte frumoase

Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani, iar această zi nu a putut trece neobservată de fanii ei. Pe conturile sale de socializare a apărut o postare în care soțul i-a scris câteva cuvinte foarte frumoase.

„La mulți ani soția mea frumoasă. Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine. Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună”, a scris Alex Ashraf pe contul Oanei de socializare.

Cu siguranță, Oana a fost măgulită de mesajul publicat de el pe rețelele de socializare. Cei doi se iubesc foarte mult și de nenumărate ori au vorbit despre sentimentele puternice pe care și le împărtășesc.

Citește și: Oana Zăvoranu, de nerecunoscut într-o poză din adolescență. Cum arăta vedeta în urma cu 30 de ani

Ce spune Oana Zăvoranu despre motivele pentru care ea și Pepe au divorțat

Fostul soț al Oanei nu ar fi fost de acord cu libertatea artistică pe care era nevoită să o aibă ea. Mai precis, lui Pepe nu-i convenea faptul că soția acestuia trebuia să se sărute în telenovele în care aceasta juca. De multe ori, de-a lungul anilor, Oana a fost prezentă în diverse emisiuni tv pentru a-și spune of-ul cu privire la căsnicia lor care, la vremea respectivă, era una defectuoasă, așa cum declara ea.

Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu moștenirea de milioane de euro. Ce a făcut cu averea

De curând, Oana a fost prezentă într-un podcast online și a vorbit despre mai multe subiecte din trecutul ei. Printre declarațiile făcute, Oana a dezvăluit și care au fost cu adevărat motivele divorțului de bărbatul cu care credea că va rămâne toată viața.

”El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a spus focoasa brunetă.

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații despre sarcină şi copil. Aceasta nu își dorește cetățenie română pentru un posibil fiu

”Nu m-a durut, cât m-a iritat (n.r. căsnicia lui Pepe cu Raluca Pascu), pentru că am simțit că este făcută la ambiție. Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Niciodată! Mai auzeam și eu una alta, plânsete, alea, alea. Mai sună lumea, Bucureștiul ăsta este mic! Mai dă dedicații, mai alea, alea. În momentul în care se întâmplă ceva fără să ai vreo vină și nu te mai iubesc, la mine nu e să mai încercăm. Scandalul și tot ce s-a întâmplat cu el a fost pentru că am fost ațâțată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit și s-a terminat. Mai departe a fost oftică”, a mai zis focoasa brunetă., potrivit playtech.ro.

Ultimele știri