Paris Jackson calca pe urmele tatalui sau celebru. Cum a aparut fiica lui Michael Jackson in primul sau videoclip solo

Paris Jackson, fiica faimosului Michael Jackson, calcă pe urmele tatălui său. Vedeta și-a lansat prima melodie solo și un videoclip pe măsură.

Piesa se numește “Let Down” și a reușit să adune în doar câteva ore sute de mii de vizualizări pe YouTube. Melodia e personală pentru Paris, ea fiind și cea care a scris versurile.

Pentru primul său videoclip solo, Paris a adoptat un look inspirat din ținutele extravagante de acum câteva sute de ani. În imagini, tânără apare îmbrăcată într-o rochie albă cu crinolină într-o sală de bal, dar și într-o ținută neagră, ce ofera un contrast puternic.

Până recent, Paris a făcut parte dintr-o trupă în care cânta alături de fostul ei iubit. Primul său album solo va fi lansat pe data de 13 noiembrie.

Paris Jackson a crescut în lumina reflectoarelor

Tânără a avut de-a face toată viața cu atenția din partea media și publicului, ca membra a familiei Jackson. După moartea lui Michael, Paris a trecut printr-o perioadă grea, în care a suferit de dependență și probleme psihice.

Paris Jackson și-a pornit propria cariera la Hollywood de mică. Ea a apărut în mai multe seriale și filme, precum “Lundon's Bridge and the Three Keys” și, la fel ca tatăl său, Michael Jackson, și-a folosit creativitatea și în industria muzicală.

Ultimele știri