Paula Chirilă, fotografie rară de familie. Cum arată mama si fiica actriței

Actrița Paula Chirilă a postat pe contul său de Instagram o fotografie de familie, în care apare alături de mama și de fiica ei.

Paula Chirilă a postat o fotografie cu fiica și mama ei

Antena 1

Paula Chirilă a prezentat trei generații într-o singură fotografie. Actrița s-a pozat alături de fiica și de mama ei:

„2 mame si 2 fiice” a scris Paula Chirilă în dreptul fotografiei de familie.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Trei superbități”, „Trei generații frumoase”, au comentat urmăritorii actriței Paula Chirilă.

Paula Chirilă are o fetiță superbă în vârstă de 11 ani, al cărei tata este scenaristul Marius Aciu. Paula și Marius au divorțat în anul 2017, după 12 ani de căsnicie.

Citește și: Paula Chirilă, răpusă la pat timp de o săptămână: "Nu puteam respira, nu puteam vorbi, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc"

Paula Chirilă a divorțat îm 2017, după o căsnicie de 12 ani

„Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că aşa se cade. Când nu mai e ce trebuie trebuie să cauţi în alta parte. Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (…) Avem foarte multe amintiri frumoase. Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci cand se termina un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună”, povestea la vremea aceea Paula Chirilă, potrivit VIVA.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Paula Chirilă are 45 de ani și este o actriță iubită de public. Pentru a avea profesia pe care o are astăzi Paula Chirilă a muncit din greu, mai ales că părinții nu au putut să o susțină financiar în perioada facultății.

Citește și: iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohote de râs

Paula Chirilă a avut parte de greutăți în tinerețe. Cum a reușit să facă Facultatea de Teatru, deși părinții nu aveau posibilități financiare

„Eu voiam să fiu artistă, cântăreață. I-am spus profesoarei mele că nu vreau la Drept, vreau la Teatru. Mi-a spus cât de greu e, ce trebuie făcut. Am dat pe ascuns la facultate. Tata era șomer, îi plăcea și băuturica, Dumnezeu să-l ierte, trăiam dintr-un salariu, al mamei. Era asistentă medivală. Deci nu putea să mă țină cu facultate. I-am spus când am luat examenul. M-am angajat asistentă la urgențe. Făceam gărzi, munceam noaptea, ziua cursuri. Nu e ușor la Urgență, accidente grave, sinucigași. Ieșeam de la spital, intram la cursuri la Facultate. Am văzut oameni care au murit în camera de gardă, tineri”, a mărtirisit Paula Chirilă pentru VIVA.

Citește și: „Au, au, au, inima mea!”. Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a făcut show la „Te cunosc de undeva!”

Nici începuturile în cariera de actriță nu au fost ușoare pentru Paula Chirilă:

„Ca actriță am făcut, la început, foamea. Nu aveam bani de mâncare. Aveam un parbriz de slănină, că așa-i ziceam, parbriz, în frigider, din care am mâncat, alături de colega mea, două săptămâni. Slănină, muștar, usturoi. Nici pâine nu aveam, de unde bani”, a declarat Paula Chirilă.

Ultimele știri