Căutare Live

„Au, au, au, inima mea!”. Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a făcut show la „Te cunosc de undeva!”

Cea de-a treia ediția a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!” a început cu o transformare legendară. În calitate de invitat special, Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a interpretat „Seara asta vreau să beau”. Artista i-a certat pe cei din platou, în timpul momentului.

Seara de sâmbătă se petrece, firește, cu „Te cunosc de undeva”. Cea de-a treia ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. În calitate de invitat special, Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a interpretat „Seara asta vreau să beau”. Artista i-a certat pe cei din platou, în timpul momentului.

„S-a pierdut tradiția, nu îmi mai puneți bani la sân!”, i-a admonestat Cornelia Catanga… pardon, Paula Chirilă, pe cei din platoul emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

Melodia „Seara asta vreau să beau” interpretată de Paula Chirilă, transformată în Cornelia Catanga, a sunat perfect.

Însă, Cornelia Catanga interpretată de Paula Chirilă nu a părăsit așa ușor scena. Ea a avut și o surpriză pentru jurați. Le-a cântat o melodie specială.

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă! „Am ținut secret total” - Video... „Ieși în față, ieși în față și arată-ți adidașii!”. Sorana Darclee Mohamad, transformare incredibilă în Damia, alături d...
Ultimele știri