Pe el îl cunoaște toată lumea. Cum arată Dumitrița Razlog, iubita lui Cosmin Nedelcu aka Micutzu

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Show-urile sale reușesc să umple săli întregi, dar și în plan sentimental, Cosmin Nedelcu se poate considera un om împlinit.

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România

Antena 1

Bărbatul se iubește cu Dumitrița Razlog, de profesie inginer și originară din Chișinău, de mai bine de doi ani.

Dincolo de meseria pe care mulți o consideră complicată, frumoasa brunetă are și înclinații artistice, iar contul său de Instagram este plin de lucrările sale.

Cei doi se fotografiază des împreună și urcă imaginile pe rețelele de socializare.

Ba mai mult, mândru de trăsăturile plăcute ale partenerei sale, Micutzu o fotografiază în diferite ipostaze și postează capturile pe contul lui personal.

Postările de acest gen sunt foarte apreciate, iar Dumitrița primește o mulțime de comentarii frumoase de la fanii iubitului.

Cu toate acestea, preferă să-și păstreze relația privată, fără să dea detalii despre cum decurge aceasta.

Micutzu a trecut printr-o transformare fizică în ultimii ani

În ultimii ani, Micutzu a făcut mari progrese în legătură cu greutatea sa.

Deși aspectul său fizic i-a servit ca inspirație pentru multe materiale de stand-up comedy, el a ajunsese să aibă o greutate care îi punea în pericol sănătatea.

Citește și: Show la iUmor. Micutzu, despre sărbătorile de iarnă: "L-am văzut pe unul în roşu la vecinul şi am crezut că e Moşul! Dar de fapt venise SMURD-ul

Comediantul cântărea 170 de kilograme, dar regimul și munca intensă practicată în sala de sport l-au transformat într-un exemplu pentru cei care se lupta cu greutatea în plus.

Acum, Cosmin Nedelcu are o greutate normală și pare să fie mulțumit de rezultatele eforturilor sale.

Micutzu, la un pas să-și piardă viața

Se întâmpla pe Valea Oltului, în urmă cu câțiva ani, când Micutzu a trecut prin cea mai cumplită sperietură. Acesta a fost victima unui accident pe Valea Oltului, când un stâncă de șapte tone a căzut pe mașina lui.

Din fericire, comediantul s-a ales doar cu răni ușoare la un picior.

Nu a fost singura încercare la care Cosmin a fost supus, de-a lungul vremii. Celebritatea cunoscută pe scenă nu a venit doar cu aprecieri, ci și cu negativitate.

Citește și: Top 3 momente iUmor. Micutzu revine la iUmor cu un număr fabulos:„Daaa, pelicane... Daaaa, nebunu...”

La un moment dat, Micutzu a precizat că nu va mai răspunde mesajelor de hate, ci doar admiratorilor lui. Asta pentru că el a experimentat și o perioadă grea de depresie, care s-ar fi născut din cauza frustrărilor acumulate.

Ultimele știri