Pe Mihai Gâdea îl vezi zilnic la televizor, dar rar vorbește public despre fiica sa. Cât de frumoasă este Karina

Mihai Gâdea este una din cele mai cunoscute vedete din sfera televiziunilor de știri din Romania.

Mihai Gâdea este una din cele mai cunoscute vedete din sfera televiziunilor de știri din Romania

În ciuda faptului că moderează cele mai de succes talk show-uri și este prezent aproape zilnic pe micile ecrane, puțini știu detalii despre viața sa intimă.

Mihai Gâdea iubește aceeași femeie de mai bine de 15 ani, pe Agatha Kundri, cu care are o fiică: Karina.

În vreme ce soția sa este sociolog, antreprenor și practică triatlon, fiica omului de televiziune este o elevă pasionată de muzică și fotografie.

Ba mai mult, Karina are o voce minunată și a devenit cunoscută pe Youtube prin câteva videoclipuri în care interpretează melodii despre iubire și prietenie.

Citește și: Cum arată Vlad, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea. Imagini rare cu micuțul de șase ani

Ea se află în atenția publicului din 2004, când a urcat pe platforma menționată clipul piesei ”Voi aștepta”, un single dedicat copiilor de vârsta sa. Dincolo de timbrul său vocal deosebit, adolescenta a moștenit și trăsăturile plăcute ale părinților săi.

Ce poveste are numele Karinei Gâdea

Mihai Gâdea nu a ales la întâmplare cele două prenume ale micuței sale. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african.

„M-am gândit că ar fi bine să aibă un nume care să poată fi spus de toată lumea. Numele meu, în alte limbi, nu înseamnă nimic. Când am fost în America, toată lumea îmi spunea Mee-hai!”, a dezvăluit Mihai Gâdea într-un interviu, conform Click.

Unde a petrecut Mihai Gâdea de Revelion 2021

Ultima fotografie publicată de Karina, fiica lui Mihai Gâdea, în care ura prietenilor virtuali un ”An Nou Fericit!” a fost realizată în Dubai, acolo unde tânăra s-a aflat la trecerea dintre ani.

Citește și: A renunțat la inhibiții și și-a arătat posteriorul pe Instagram. Carmen Brumă, poză și ținută nerecomandate celor slabi de înger

Alături de ea au fost, bineînțeles, părinții săi. La miezul nopții, Karina a purtat o rochie parcă desprinsă din povești, de culoare aurie, în vreme ce tatăl său a optat pentru un costum negru.

La mulți aaaaaaaaannnnnniiiiiiiiiiii tuturor!!!!!!!!! Să aveți un an fericit, cu multe bucurii, cu sănătate și tot ce vă doriți!

Publicată de Mihai Gadea pe Joi, 31 decembrie 2020
Ultimele știri