Căutare Live

Pentru ce sumă de bani a vândut Gabi Bădălău casa în care a locuit alături de fosta soție, Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a luat o decizie foarte importantă după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Se pare că afaceristul s-a decis să vândă casa în care a locuit alături de fosta soție și cei doi copii ai lor. Iată pentru ce sumă de bani a vândut locuința.

Gabi Bădălău a luat o decizie foarte importantă după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Instagram/Facebook

Gabi Bădălău a hotărât să lase trecutul său cu Claudia Pătrășcanu în urmă și să privească spre viitor, motiv pentru care și-a vândut casa în care a locuit alături de fosta soție și cei doi băieți ai lor.

Afaceristul nu a oferit prea multe informații despre motivele pentru care a ales să vândă locuința în care cei doi copii ai săi au crescut.

Care este suma pentru care Gabi Bădălău și-a vândut vila în care a stat alături de Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste o perioadă lungă de timp, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii minunați. Deși părea că lucrurile merg foarte bine în relația lor, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

În urma despărțirii de fosta soție, afaceristul și-a găsit alinarea în brațele Biancăi Drăgușanu, femeia care l-a cucerit imediat cu frumusețea sa.

Citește și: De ce nu a petrecut Claudia Pătrășcanu Paștele alături de copiii ei. Unde a plecat singură

În prezent, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț, însă acest lucru nu l-a motivat să nu apeleze la un gest surprinzător. Afaceristul s-a decis să vândă casa din Bolintin Vale în care a locuit alături de fosta parteneră pentru o sumă importantă de bani.

Acesta s-a decis să își vândă locuința pentru suma 260.000 de euro, chiar dacă în acte valora 140.000 de euro. Acesta s-a decis să ofere vila complet mobilată cumpărătorului, motiv pentru care prețul a fost unul mai ridicat, conform spynews.ro.

Ce spune Gabi Bădălău despre zvonurile că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Bianca Drăgușanu a revenit din nou în centrul atenției după ce au apărut tot felul de speculații că ar fi însărcinată în două luni cu Gabi Bădălău. Fosta asistentă TV nu a oferit prea multe detalii despre acest zvonuri, însă afaceristul a intervenit pentru a lămuri situația.

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a mărturisit că focoasa blondină nu este însărcinată, din câte știe el, negând toate speculațiile despre o posibilă sarcină.

Citește și: Ce mesaj a transmis Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale, la scurt timp de la scandalul cu Gabi Bădălău. Ce a publicat blondina

„Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, a dezvăluit Gabi Bădălău, conform click.ro.

În ciuda celor apărute în presă, fosta asistentă TV și afaceristul sunt destul de discreți în ceea ce privește viața personală. Cei doi încearcă să își țină relația cât mai departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor.

Și mama lui Gabi Bădălău a ținut neapărat să ofere o reacție după zvonurile apărute despre posibila sarcină a Biancăi Drăgușanu. Aceasta a dezvăluit că nu este de acord cu relația dintre fiul său și superba blondină, motiv pentru care consideră că speculațiile ar fi false.

"În familia mea nu vin toate… Gabi nu poate aduce orice femeie în casa noastră. Nu o să fiu de acord niciodată cu relaţia asta", a declarat ea, conform sursei citate mai sus.

Regina Elisabeta a II-a își anulează toate întâlnirile, chiar în pragul Jubileului de Platină. Care e adevăratul motiv... Alina Sorescu, prima apariție după ce a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Ce imagine a publicat vedeta pe Internet...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x