Phil Collins are probleme grave de sănătate. "Abia mai pot ține bețele de la tobă în mâini". Ce mărturisiri a făcut cântărețul

Phil Collins a oferit un interviu rar televizat pentru BBC despre incapacitatea de a mai cânta la tobe din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Phil Collins are probleme grave de sănătate. "Abia mai pot ține bețele de la tobă în mâini". Ce mărturisiri a făcut cântărețul

Getty Images

Phil Collins, în vârstă de 70 de ani, baterist și vocalist, a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le are și cum acestea îi afectează cariera de câțiva ani încoace, conform People.

Phil Collins are probleme grave de sănătate. "Abia mai pot ține bețele de la tobă în mâini". Ce mărturisiri a făcut cântărețul

Phil Collins a vorbit într-un interviu pentru BBC Breakfast despre probleme de sănătate pe care le are și despre faptul că nu mai poate cânta la tobe cum trebuie din cauza asta. "Mi-ar plăcea să mai fac asta, dar pur și simplu abia mai pot să țin un băț cu mâna aceasta. E o provocare pentru mine, sunt unele afecțiuni fizice care mă împiedică", a mai spus el.

Fiul lui Phil Collins, Nic Collins, a preluat sarcinile la tobe în locul tatălui lui, dar asta nu înseamnă că muzicianul nu este frustrat că nu mai poate cânta la instrument împreună cu trupa Genesis, a scris presa străină.

"Este frustrant, pentru că mi-ar fi plăcut să cânt împreună cu fiul meu", a spus Collins pentru BBC.

Potrivit NMW, Collins va fi doar vocalist în trupă. Totuși, cântărețul, care s-a alăturat trupei Genesis în anii '70, a mai spus că e nesigur dacă va mai putea pleca în turneul revenire a formației, care va avea loc luna viitoare în America de Nord, primul după mai bine de 14 ani. "Avem cu toții o anumită vârstă și cred că într-o oarecare măsură ne apropiem de final (n.r. finalul carierei). Referitor la mine, nu știu dacă mai vreau să fiu pe drumuri", a mai spus celebrul cântăreț.

Phill Collins a suferit intervenții chirurgicale la coloană, dintre care una în 2015, care i-au afectat sistemul nervos. "Nu știu dacă voi mai fi vreodată suficient de în formă pentru a cânta din nou la tobe în concerte", a spus Collins. "Brațul meu stâng nu mai este la fel - este un lucru neuronal".

De asemenea, cântărețul suferă și de diabet și abia dacă își poate folosi piciorul drept. În 2017, a căzut când era într-o cameră de hotel și a ajuns la spital. El a fost operat, iar în 2018, o sursă a declarat pentru People că artistul se folosește de un baston ca să se poată deplasa și că "a fost nevoit să stea jos" pe parcursul întregii seri când a avut un eveniment în Miami. El a fost văzut deplasându-se la repetițiile pentru turneu într-un scaun cu rotile, a relatat presa străină, ținând un baston în mâini.

Phill Collins a avut și o carieră solo de succes, cu hituri precum "In the Air Tonight" și "One More Night". El a câștigat de opt ori Premiul Grammy.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri