Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Povestea unuia dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood. Ea are 53 de ani, el 30

Ea are 53 de ani, el 30. Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood. Însă diferența mare de vârstă nu a reprezentat niciodată o problemă pentru cei doi.

Aaron Taylor Johnson si Sam Johnson

Profimedia

Ea are 53 de ani, el 30. Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood. Însă diferența mare de vârstă nu a reprezentat niciodată o problemă pentru cei doi.

Deși Aaron Taylor-Johnson este cu 24 de ani mai tânăr decât soția sa, a fost sigur încă de la început că ea este aleasa inimii lui.

Povestea lor a început într-adevăr ca un scenariu de film. S-au cunoscut în 2008, pe platourile de filmare ale filmului ''Nowhere Boy''. Pe atunci, actorul avea doar 18 ani, iar Sam, 42.

Tânărul actor mărturisește că în timpul filmărilor, el și Sam, cea care avea să-i devină soție, nu au îndrăznit să flirteze unul cu celălalt:''Ne-am comportat foarte profesionist pe durata întregului film''.

După ce au terminat filmările, Aaron a luat o decizie nebunească. Avea de gând să o ceară în căsătorie cât mai curând pe Sam, iar ea a acceptat.

Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson au fost ținta criticilor de natură sexistă. El abia ce devenise major, iar ea depășise deja vârsta de 40 de ani. Dar acest lucru l-a determinat pe chipeșul actor să lupte și mai tare.

El mărturisește că:''Eram sigur că vreau să fiu cu ea. Îmi doream copii, am făcut copii și chiar m-am dedicat, luându-mi zile libere și implicându-mă cât mai mult pe toată durata celor două sarcini''.

To the wedding we go... 🎩 @karlglusman @zoeisabellakravitz

O postare distribuită de Artist & Director (@samtaylorjohnson) pe

Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună 2 fiice: Wylda Rae și Romy Hero, dar îi cresc și pe cei doi copii ai lui Sam din prima căsătorie.

Recomandari