Prima fotografie cu frumosul cuplu. Cine e blonda sexy care l-a cucerit pe Can Yaman

Can Yaman, actorul care e considerat cel mai sexy bărbat din lume, nu mai are statutul de bărbat singur. Frumosul Can e îndrăgostit până peste cap de o blondă.

Can Yaman este unul dintre cei mai râvniți actori din serialele turcești.

profimedia

Can Yaman este cunoscut pentru cariera sa impresionantă de actor, dar și pentru șarmul și frumusețea ce i-au câștigat milioane de fane în întreaga lume. Popularitatea lui a crescut după ce a jucat în mai multe seriale turcești, formând cupluri cu actrițe celebre.

Unul dintre cele mai urmărite seriale în care apare actorul este “Vis de Iubire”,serialul ce a putu fi urmărit pe Happy Channel. În film, el forma un cuplu de excepție cu frumoasa actriță Demet Özdemir. Așa cum sperau toți fanii, cei doi au format un cuplu și în viața reală, dar doar pentru puțin timp.

citește și: Sex-simbolul serialelor turcești, Can Yaman, și femeile din viața lui

Printre alte producții populare în care a jucat actorul se numără și İnadına Aşk (2015) și Bay Yanlış (2020). În cele două seriale turcești, el are roluri de bărbat cuceritor și irezistibil, iar fanele lui par că îl îndrăgesc peste măsură, deoarece a devenit rapid preferatul tuturor urmăritoarelor de seriale turcești.

Vezi mai multe imagini cu Can Yaman în GALERIE FOTO

Pentru talentul său actoricesc, Can a câștigat numeroase premii, cele mai recente fiind cel pentru “TV’s Top Leading Man of 2019”, “Cel mai bun actor” la Premiile Quality (2019), “Cel mai bun actor din seriale TV” (2019, Turkey Youth Awards) și “Cel mai bun actor străin” la Murex d’Or.

Noua iubită a lui Can Yaman

Fiind un bărbat șarmant și chipeș, era de așteptat ca acesta să își găsească o iubită pe măsura sa, frumoasă și sexy. În prezent, Can Yaman se iubește cu Diletta Leotta, o superbă blondă, de meserie jurnalistă.

Italianca este comentator sportiv. Frumoasa Diletta în vârstă de 29 de ani a lucrat mai întâi la Radio 105, iar apoi a ajuns la posturile de televiziune Sky Sport și DAZN, fiind una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din lumea sportului.

citește și: Can Yaman, poză din copilărie! Era un avocat de succes când a decis să devină actor. Detalii neștiute despre star

Zvonurile despre potențiala lor relație au apărut în urmă cu câteva zile când paparazzi de la publicația Chi i-au surprins pe cei doi la un restaurant, potrivit as.ro.

Diletta are peste 7,4 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce Can, în vârstă de 31 de ani, are 8 milioane de urmăritori.

Prima fotografie cu Diletta și Can

În urmă cu puțin timp, Can Yaman a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Diletta, confirmand astfel relația dintre cei doi.

În ținute casual amândoi, Can și Diletta par foarte apropiați, zâmbind la cameră, în timp ce se bucură de o zi de activități în natură, fiind la un poligon de trageri.

La descrierea fotografiei, Can a adăugat “Coppia pericolosa” (Cuplu periculos). În mai puțin de 24 de ore, fotografia a strâns peste 950.000 de like-uri.

Can Yaman și fostele sale cuceriri

Can Yaman a fost mereu unul dintre cei mai doriți bărbați și a avut numai iubite superbe.

După relația cu Demet, presa din Turcia vehicula că el ar fi îndrăgostit de Aslışah Alkoçlar, fiica unei familii foarte bogate din țara sa natală.

Ultimele știri