Căutare Live

Prima reacție a lui nea Marin, după despărțirea dintre Alex Leonte și iubita lui: „Nu știam nimic!”. Ce i-a povestit nepotul său

Vestea că Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, s-a despărțit de iubita a luat cu asalt showbiz-ul autohton. La scurt timp de la informațiile oferit de fosta partenera a tânărului, nea Marin a spus public ce știe despre separarea dintre cei doi.

Vestea că Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, s-a despărțit de iubita a luat cu asalt showbiz-ul autohton

Antena 1

Alex Leonte și iubita sa s-au aflat pe buzele tuturor în ultimele zile, după ce s-a aflat că cei doi s-au despărțit. Aceștia au încercat să țină acest detaliu cât mai departe de ochii curioșilor, însă artista a fost surprinsă în timp ce se săruta cu noul său partener, fapt care i-a dat de gol.

La scurt timp de la informațiile apărute în presă despre cei doi, nea Marin a rupt tăcerea. Gazda emisiunii „Poftiți pe la noi” a spus tot ce i-a povestit nepotul său, atunci când l-a sunat pentru a-l pune la curent cu ce se scrie în tabloide.

Nea Marin a declarat că nu știa nimic despre separarea dintre Alex Leonte și iubita lui

Într-un interviu telefonic pentru Antena Stars, nea Marin a dat cărțile pe masă în ceea ce privește separarea dintre nepotul său și iubita acestuia. Gazda show-ului „Poftiți pe la noi” a dezvăluit că nu știa nimic despre despărțirea celor doi. Acesta a aflat după ce artista și-a asumat public despărțirea de Alex Leonte.

Mai mult decât atât, nea Marin a mărturisit că a vorbit la telefon cu nepotul său despre acest subiect. Alex Leonte i-a dezvăluit acestuia că el și iubita lui s-au despărțit de trei săptămâni, vestea fiind una surprinzătoare pentru vedeta Antena 1.

Citește și: Prima declarație a lui Alex Leonte, după ce s-a aflat că s-a despărțit de iubită. Ce spune despre speculațiile de infidelitate

Gazda emisiunii „Poftiți pe la noi” a continuat să vorbească despre cât de bine se înțelegea nepotul său cu iubita. Deși părea că lucrurile merg foarte bine în cuplul lor, inevitabilul s-a produs.

De altfel, nea Marin a susținut că Alex Leonte este neschimbat după despărțirea de iubită. Mai mult decât atât, coregraful și-a avertizat nepotul, spunându-i să aibă mare grijă.

„Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

Citește și: Ce gest a făcut Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, după despărțirea de iubită. Tot internetul a explodat după vestea neașteptată

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit...Lumea a luat-o cum a luat-o.'”, a declarat nea Marin, la Antena Stars.

Prima reacție a lui nea Marin în privința despărțirii dintre Alex Leonte și iubita lui a fost una extrem de discretă. Acesta nu și-a dorit să își exprime opinia mai amănunțit, însă a susținut că celebritatea ar putea fi unul dintre motivele pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Prima declarație a lui Alex Leonte, după ce s-a aflat că s-a despărțit de iubită. Ce spune despre speculațiile de infide... Magda Ciumac a fost jefuită în vacanță. Declarațiile pe care le-a făcut cu privire la acest subiect. Ce i-au furat...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x