Căutare Live

Ramona Olaru s-a logodit cu iubitul Cătălin Cazacu. Cum arată inelul de logodnă inedit

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit. Cei doi tineri îndrăgostiți au dat vestea pe Instagram, acolo unde au postat și imaginea cu inelul de logodnă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit. Cei doi tineri îndrăgostiți au dat vestea pe Instagram, acolo unde au postat și imaginea cu inelul de logodnă.

Ramona Olaru a spus ”DA” din toată inima. Asistenta de la Superneatza cu Răzvan și Dani s-a logodit cu iubitul ei, Cătălin Cazacu. Cei doi au o relație din octombrie 2021.

Ramona Olaru s-a logodit cu iubitul Cătălin Cazacu. Cum arată inelul de logodnă cu piatră mov

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit într-un cadru de vis, în Mykonos. Vecina de la Superneatza a pozat pe Instagram o fotografie cu inelul de logodnă.

Superba blondină stă cu spatele și privește peste umăr spre logodnicul ei, care o ține de mână. În toată splendoarea lui se vede inelul de logodnă, care are o piatră mare mov. Bijuteria spectaculoasă are și o mulțime de alte pietre strălucitoare, semn că tânărul Cătălin Cazacu nu s-a zgârcit când a ales-o.

Citește și: Ce scrie în buletinul Ramonei Olaru, vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani. Care e numele complet al asistentei TV

”Ok! Am spus DA! ❤️”, a sciris Ramona Olaru pe Instagram și mesajele cu felicitări au început să curgă. ”Nu chiar de bună voie, dar na, vedem ce iese”, a notat și Cătălin, în glumă.

În imagine, Ramona poartă o ținută albă, pălărie de paie și bijuterii cu scoici.

Ce relație are Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu

În urmă cu câteva luni, Ramona Olaru a discutat despre relația pe care o are cu mama iubtului ei. Se afla pe canapeaua de la Superneatza și îl avea în față pe Răzvan.

”Insistă (n.r. Cătălin Cazacu) să ne și mutăm acolo și i-am zis ”Niciodată în viața asta”. E frumos, dar dacă am venit și m-am stabilit la București doar nu... (...) I-am zis ”nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta?! cum ar fi?!”.

Citește și: De ce au lipsit Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Superneatza cu Răzvan și Dani: ”Azi e o zi cum n-au mai fost”

Eu sunt împotriva acestei chestiuni, să ne mutăm cu părinții lui sau ai mei, în general. Ne ducem doar să mâncăm la mama sa, atât.”, a zis Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

Răzvan Simion i-a recomandat să fie mai atentă la ce spune că o aud vecinele: ”Să spună, ei știu că eu sunt foarte sinceră. Știi care este treaba cea mai importantă? Mama lui este aceeași zodie ca mine, născută la o zi diferență și câțiva ani. Suntem născute în același oraș, Vălenii de Munte.”

Mesajul îndurerat al fiului Annei Heche, după ce și-a pierdut mama. Vedeta a fost deconectată de la aparatele ce o ținea... Primele imagini cu Florin Salam după ce s-a scris că a murit. Reacția artistului la vestea înfiorătoare „Nu a murit nime...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x