Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Bombă! Ce spunea Răzvan Ciobanu despre filmările compromiţătoare! „Eu cred un singur lucru”

Răzvan Ciobanu a spus, într-un interviu dat în urmă cu câțiva ani, ce părere are despre filmările în ipostaze indecente.

Răzvan Ciobanu a spus, într-un interviu dat în urmă cu câțiva ani, ce părere are despre filmările în ipostaze indecente.

„Râdem și apoi murim. Am ajuns să ne dorim să ne facem reclamă pe cu cine ne combinăm... Ne filmăm pe furiș cu telefoanele mobile când ne ducem la toaletă... Eu cred un singur lucru, că atât timp cât nu vrei să apari în posturi indecente, atunci nu te filmezi niciodată. Sau te filmezi și ștergi instantaneu. Te filmezi făcând diverse lucruri, că ești curios să vezi cum arăți. E plăcerea ta. Te uiți, îl ștergi. Dacă vrei să păstrezi imaginile, fă-ți un seif și închide-le acolo!”, a spus Răzvan Ciobanu în acel interviu.

„Oamenii care vor să se sinucidă nu amenință”, a mai spus designerul.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci. Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.

Recomandari