Antena Căutare

Cum arată micul dejun servit de Irina Fodor în Asia Express - Drumul Împăraților. Filmările pentru sezonul 4 au început

Asia Express 2021 a dat start filmărilor! Irina Fodor, prezentatoarea sezonului 4, a împărtășit câteva imagini cu una dintre diminețile sale pe Drumul Împraților, dar și cu micul dejun pe care îl servește.

Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4 Galerie
Irina Fodor în Asia Express - Drumul Împăraților | Antena/Asia Express

Concurenții, echipa emisiunii și prezentatoarea Asia Express 2021 au parte de zile pline de adrenalină și asta pentru că au început filmările pentru cel mai dur reality show din România. Experiența asiatică îi pune la grele încercări pe toți cei care s-au aventurat în necunoscut.

Dacă cele 9 echipe trebuie să-și caute un loc unde să doarmă, mâncare și lucruri care să le servească tuturor nevoilor, prezentatoarea emisiunii are parte de toate acestea. Dis-de-dimineață, Irina Fodor s-a pregătit pentru filmări și a servit micul dejun într-un loc de poveste.

Alarma ceasului a sunat în jurul orei 4.00 AM, iar în cel mai scurt timp aceasta s-a pregătit pentru misiune. La 4:17 prezentatoarea emisiunii a postat pe InstaStory imagini cu trusele de make-up și rochia pe care urmează să o îmbrace: "Frumos rău de tot în @asiaexpressromânia, dar dacă ne-am trezi un pic mai târziu, ce bine ar fi!", a scris Irina Fodor.

Cu siguranță trezitul de dimineață este un inconvenient pentru toată echipa, însă ziua este lungă în Asia Express 2021, iar oamenii din spatele emisiunii fructifică fiecare minut pentru a obține o producție de succes.

Citește și: Ce sfaturi a primit Irina Fodor de la Gina Pistol pentru sezonul 4, Drumul Împăraților

Ce mic dejun a servit Irina Fodor în Asia Express - Drumul Împăraților

După ce s-a pregătit, prezentatoarea emisiunii Asia Express a fost adusă într-un loc de poveste unde să poată admira priveliștea superbă, în timp ce servește prima masă a zilei.

Aceasta a avut parte de bucate copioase, de unde nu au lipsit brânzeturile, legumele, fructele, dulceața și ceaiul: "A meritat trezirea de dimineață", a scris Irina Fodor.

Prezentatoarea a făcut un filmuleț în care arată tot ceea ce i s-a pregătit pentru începutul unei zile cu provocări la limită. De asemenea, Irina a admirat răsăritul de soare de pe înălțimile Turciei. Vezi imagini în GALERIA FOTO.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților au început. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și: Irina Fodor nu le va spune concurenților "simpaticilor".Dezvăluiri despre pregătirile pentru Drumul Împăraților

Vedetele din sezonul 4 Asia Express au plecat spre Drumul Împăraților

Sâmbătă după-amiază, cele nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express și-au luat bagajele și au pornit cu multe emoții spre Drumul Împăraților.

Dacă în anii trecuți, concurenții plecau spre destinație cu avionul, de data aceasta, vedetele au plecat din Piața Revoluției, din București, cu un autocar inscripționat cu logo-ul celui mai dur reality-show. Rudele sau prietenii vedetelor le-au fost alături pentru a le transmite ultimele gânduri înainte de cursă, precum și fanii show-ului, care s-au strâns într-un număr foarte mare pentru a-și încuraja preferații.

Citește și: Ce spune Alexandra Ungureanu despre Asia Express: "Am nevoie de sfaturile și încurajările voastre". Ce a dezvăluit despre mama ei

Pe drum, emoțiile au fost puse la păstrare, iar relaxarea și voia bună au transformat cursa cu autocarul către prima destinație din sezonul 4 Asia Express într-o experiență de tabără. Vedetele au cântat, au dansat, au făcut dedicații, au spus poezii sau au interpretat parodii, până în momentul în care oboseala i-a răpus.

Pentru a se bucura de ultimele clipe de liniște înainte de cea mai dură competiție, toți au ales să se odihnească pe final și să își încarce bateriile pentru aventura vieții lor.

Vedetele din sezonul 4 Asia Express au plecat spre Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x