Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Burlacul

Reacția lui Florin Ristei după ce presa a speculat că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman: ”Hai să vă zic un secret”

Florin Ristei, juratul X Factor România, a transmis un mesaj dur după ce presa a speculat că nu mai formează un cuplu cu frumoasa Naomi Hedman.

Ce mesaj a publicat Florin Ristei după ce presa a speculat că s-a despărțit de Naomi Hedman

Antena 1

După apariția lui Naomi Hedman pe scena X Factor România, presa a speculat că Ristei și tânăra talentată au început o relație.

În realitate, cei doi au așteptat până după etapa de Bootcamp, când Naomi nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia, să își ia inima în dinți și să dea o șansă legăturii dintre ei.

Cei doi și-au obișnuit fanii cu apariții și imagini publicate pe rețelele de socializare, însă și frecvența lor a dat naștere unor zvonuri. Recent, presa a speculat că Ristei și Naomi nu mai formează un cuplu, motiv pentru care juratul X Factor a publicat un mesaj dur.

Florin Ristei, reacție după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman

Juratul X Factor a publicat recent un mesaj pe rețeaua de socializare Instagram în care a vorbit despre cum e percepută relația lui cu frumoasa Naomi.

Citește și: Exclusiv. Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

Ristei a scris pe Instagram stories despre cum unii au speculat că nu mai formează un cuplu cu tânăra pentru că nu a mai publicat atât de des imagini cu ei doi împreună.

”Dacă nu mai postez poze, nu mai au ce scrie publicațiile de succes,” a început mesajul lui Ristei. ”Aaa, ba da, scuze, trebuie să facă un articol despre faptul că n-am mai postat nimic. Smart, nu?”

”Hai să vă zic un secret. Unii mai și muncesc. Puteți încerca și voi, nu doar să dați copy/paste la un articol,” a încheiat Ristei mesajul.

La scurt timp, juratul X Factor a publicat, tot pe Instagram stories, un video scurt urcat pe rețeaua de socializare inițial de Naomi pe contul personal. În imagini, cei doi par să se bucure de soare la plajă.

În video, Naomi poartă un bikini cu model de leopard, accesorizat cu un lanț elegant cu pandantiv în forma de romb, și pot fi observate și tatuajele de pe mâna lui Ristei.

Ce a spus Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

În luna decembrie a anului trecut, Florin Ristei a vorbit în exclusivitate despre relația cu Naomi Hedman, în exclusivitate pentru a1.ro.

Ristei a vorbit despre cum a dus-o pe Naomi să îi cunoască mama: ”Mama i-a arătat poze cu mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”

Cât despre începutul relației lor, juratul X Factor a declarat: "Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect.”

Întrebat cum a primit publicul vestea, fostul câștigător al concursului X Factor România a explicat că a primit multe mesaje frumoase de la prieteni și cei care-l admiră ca artist și om.

Citește și: Poza cu Naomi Hedman care i-a încântat pe fanii lui Florin Ristei: "Doi copii obraznici". Cum s-au lăsat fotografiați

"Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori," a completat Florin Ristei despre relația sa cu Naomi Hedman.

Recomandari