Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Revista presei: Cum este vazuta tentativa de sinucidere

Toata presa fierbe din momentul in care Oana Zavoranu a incercat sa-si ia zilele. Fiecare publicatie in parte a cautat sa obtina cele mai bune imagini, sa dea cele mai proaspete informatii si cele mai tari titluri

Oana Zavoranu a ajuns, aseara, in stare grava la spital, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida cu somnifere. A fost momentul in care toata presa a luat foc. Jurnalistii au mers de urgenta pentru a surprinde cele mai bune imagini cu Zavo in mainile destinului.

Subiectul tine prima pagina a ziarelor mondene, ce fac update dupa update cu starea de sanatate a vedetei. Spre exemplu, Cancan prezinta imagini socante cu Oana pe targa, dupa ce ar fi luat pumnul de somnifere. Ultima noutate ar fi ca, potrivit lui Razvan Dumitrescu, iubitul ei, brunetei i-au fost scoase tuburile si incepe sa-si revina. Informatiile, insa, nu au fost confirmate de cadrele medicale.

Click! isi pune semne de intrebare despre tentativa de sinucidere a Oanei Zavoranu, insa jurnalistii publicatiei sunt de parere ca este un moment de cumpana in viata vedetei. Mai mult, dau informatii despre Marioara Zavoranu, care a vrut sa se deplaseze la spital pentru a fi alaturi de fiica ei, dar pe drum i s-a făcut rau, asa ca a trebuit sa se intoarca si sa cheme o ambulanta.

In schimb, Libertatea scrie despre o marturisire SOCANTA a unei VRAJITOARE: "Ne-am unit toate si AM BLESTEMAT-O pe OANA!". Marioara ar fi lovita si ea de blesteme.

Mesajul misterios postat, duminica, pe Facebook de Zavo este redat de Romania libera. Aceasta le-ar fi scris prietenilor si fanilor "Va iubesc si chiar daca nu sunt in "apele mele" din cauza unei cumplite dureri de cap, va doresc o duminica frumoasa,langa cel sau cea iubita, pentru ca la sfarsitul zilei DRAGOSTEA e de fapt cea care te face sa poti continua si atunci cand simti ca nu mai poti! Va pupicesc cu tot sufletelul meu".

Subiectul arde, iar jurnalistii stiu foarte bine sa-l "fiarba la foc mic". Noutatile, chiar si cele mai mici, vor mai tine prima pagina a ziarelor mondene cateva zile bune.

Foto: Facebook

Recomandari