Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Roxana Vancea s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la cununia civilă - Video

Roxana Vancea şi iubitul ei, Dragoş, s-au căsătorit în mare secret după doar câteva luni de relaţie. Antena Stars are primele imagini de la cununia civilă.

Roxana Vancea și iubitul ei, Dragoș, au ajuns, joi, în fața ofițerului stării civile. Îmbrăcați elegant, cu zâmbetul pe buze și cu fiul lui Dragoș de mână, cei doi s-au îndreptat hotărâți către Primărie, acolo unde bruneta sexy a devenit soție cu acte în regulă!

Roxana Vancea a fost în culmea fericirii! Îmbrăcată într-o rochie albă, scurtă, cu volane, ce i-a lăsat la vedere trupul sculptat și picioarele bronzate, vedeta a atras privirile tuturor trecătorilor. În picioare a purtat o pereche de sandale cu toc amețitor, iar în mână a avut un superb buchet de trandafiri albi.

Au sărit scântei pe scena „iUmor”. Roxana Vancea și Mihai Bendeac s-au sărutat pasional! „Am simțit cu toții că ea încă mai simte ceva, și el!”

Și mirele s-a ridicat la nivelul așteptărilor! Dragoș a purtat un costum negru, cu cravată în același ton, și accesorii scumpe ce i-au scos ținuta în evidență.

Cu toate astea, toată atenția a fostm de fapt, pe fiul soțului Roxanei Vancea, care s-a comportat ca un adevărat cavaler de onoare și i-a fost alături tatălui său.

Roxana și Dragoș au ajuns emoționați în fața ofițerului stării civile, dar mai pregătiți ca biciodată să spună marele DA. La ceremonie au participat doar câțiva apropiați.

Mihai Bendeac este pus la pământ! Roxana Vancea, roast-ul relației cu Mihai Bendeac: "Nu știu cu ce am greșit de trebuie să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna"

Fericirea se putea vedea cu ușurință pe fața celor doi soți care, cu toate că au doar câteva luni de relație, se iubesc foarte mult. După ceremonia civilă, Roxana și Dragoș au fost felicitați de invitați, apoi au ciocnit un pahar cu șampanie.

sursa: Antena Stars

Recomandari