Roxana Vancea, topită după băiețeul soțului său. Cum arată copilul pentru care vedeta a devenit mamă

Roxana Vancea a devenit mamă vitregă după ce s-a căsătorit anul trecut și este de-a dreptul topită după băiețelul soțului său. Vedeta posteaază des imagini cu băiatul, cu care pare să aibă o relație foarte apropiată.

Roxana Vancea este topită după băiețelul soțului ei

Instagram

Recent, Roxana Vancea a mers la munte cu familia și a postat imagini cu băiețelul ei, jucându-se în zăpadă.

De altfel, Roxana Vancea postează foarte des imagini cu micuțul, despre care spune că îl iubește: „Inima mea toată! Fericirea înseamnă un pupic de la un copil. Nu vreau să mă opresc niciodată din a-mi face amintiri cu tine”, sunt câteva dintre descrierile pe care Roxana le-a postat alături de fotografii cu micuțul Alexandru.

Roxana Vancea s-a căsătorit în 2019

Roxana Vancea s-a căstătorit în anul 2019 cu antrenorul de fitness Dragoș Paiu, care are un băiețel dintr-o relație anterioară.

Roxana Vancea i-a uimit pe toți când a decis să se căsătorească.

Citește și: Transformare spectaculoasă pentru Roxana Vancea. Ce mănâncă si cum a reușit să slăbească 14 kilograme

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, scria Roxana Vancea pe rețelele sociale, înainte de căsătorie.

Roxana Vancea a fost vecină la Neatza cu Răzvan și Dani

Roxana Vancea a devenit cunoscută pentru publicul din România când a devenit vecină la Neatza cu Răzvan și Dani. Ulterior, Roxana Vancea a intrat într-o relație cu actorul Mihai Bendeac, alături de care a făcut mai multe videoclipuri amuzante pe Internet. După despărțire, Roxana Vancea și Mihai Bendeac au rămas în relații de prietenie, diva acceptând să-l realizeze un număr de roast pentru fost său iubit.

Citește și: Cum arăta Roxana Vancea, înainte să facă pachețele și mușchi! Fanii s-au mirat!

Roxana Vancea a avut o relație cu Mihai Bendeac

Roxana Vancea a fost invitată special la iUmor unde l-a luat la „roast” pe fostul ei iubit, spre amuzamentul publicului.

„Săptămâna asta am luat mai multe decizii proaste. Una dintre ele a fost să vin la acest roast. Am mai luat eu decizii proaste și în prima seară când te-am cunoscut pe tine, Mihai. Voi v-ați pus vreodată întrebarea cine este Bendeac sau ce este Bendeac? Bendeac nu există. Bendeac este o multitudine de personaje. El nu are personalitate, el este doar un interpret. Să vă explic cum e să vii de la serviciu oboist, să vrei să vorbești cu iubitul tău și să te întâmpine cu: Să-ți dea Dumnezeu sănătate și Măicuța DOmnului să nu-l lase singurel la greu”, a spus Roxana Vancea în cadrul roast-ului pentru Mihai Bendeac.

Citește și: Puțini știu asta! Cum și-a cunoscut Roxana Vancea soțul? Vedeta a făcut primul pas: ”Ce facem, ne pupăm sau nu, că trebuie să plec?!”

Roxana Vancea s-a născut la Târgu Jiu, are 30 de ani, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și este apreciată d epublic pentru fizicul ei impecabil. Vedeta ăși petrece mult timp din viață făcând sport, pasiune pe care o împărtășește cu soțul ei, care este antrenor de fitness.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri