Căutare Live

S-a intors roata! Daniela Crudu ii poarta de grija lui Mihai Costea

Ar fi fost in stare sa renunte de tot la televiziune, decat sa se desparta de iubitul ei. Dar bine ca n-a facut-o! Se pare ca lucrurile s-au schimbat radical in relatia Crudutei cu Mihai Costea. Acum ca fotbalistul a ramas fara job, se pare ca Daniela a devenit sefa in casa. Cel putin din punct de vedere financiar.

A fost la un pas sa dea cu piciorul la cariera, dar s-a oprit la timp! Daca Daniela Crudu renunta la televiziune pentru Mihai Costea, era vai si amar de ei!

Asta pentru ca acum Reghe i-a dat un "sut" lui Costea de la Steaua, iar acum a ajuns la mana Crudutei. Asa ca s-au dus vremurile cand bruneta plangea de mama focului ca e gata sa dea cu piciorul meseriei care a consacrat-o, doar ca sa-i faca pe plac lui Nila. Acum, ea e capul familiei, cel putin din punct de vedere financiar.

Daca acum un an si ceva carcotasii spuneau ca Daniela era intretinuta de Nila, acum roata se pare ca s-a intors. Cruduta este cea care aduce banul in casa! Si daca lucrurile s-au schimbat, oare Nila va mai avea curaj sa-i comenteze ceva iubitei atunci cand va fi prea indrazneata?

Laurette vrea sa se mute definitiv in Italia: "Nu vreau sa ma mai intorc"... Tania Budi, dependenta de dulciuri: "Nu pot sa ma abtin!"...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x