Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Sânziana Buruiană, declarații despre cea de-a doua sarcină. Când a aflat, de fapt, că urmează să devină din nou mămică

Emoții mari pentru Sânziana Buruiană! Blondina va deveni mamă pentru a doua oară, așa că toate pregătirile pentru ziua cea mare sunt în toi.

Invitată la TV, Sânzi a mărturisit că încă sunt foarte multe lucruri la care nu s-a gândit, dar pe care ar trebui să le decidă cât mai repede. De exemplu, vedeta a explicat că nu știe în ce zi va naște.

„Nu, n-am programat ziua, încă mă gândesc. În octombrie am avut și nunta, trebuie să mă hotărăsc, să fie semnificativă. Trebuie să alegem data, una semnificativă”, a explicat Sânziana Buruiană, la „Star Matinal”.

Mai există un lucru în privința căruia nu este prea hotărâtă: numele celei de-a doua fetițe. Din fericire pentru ea, Sânzi a primit „sugestii” și de la fiica ei, Izabela:

„E foarte greu cu numele, pentru că am avut pentru prima fetiță numele ales. În fiecare zi ne zile că îi place Antonia, i-am zis că pe bunica o chema Olga. Mi-a spus că o să îi spună Căpșunica.”

Cum a aflat Sânziana Buruiană că e gravidă

Blonda a reușit să surprindă, însă, atunci când a dezvăluit că a aflat de sarcină abia la patru luni, pentru că nu avea niciun simptom care să dea totul de gol. La un moment dat, și-a dat seama din pricina grețurilor și a unui suc acidulat!

„Am aflat pe la patru luni și că eram însărcinată. N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina. N-am avut niciun simptom, doar un pic de grețuri și de pofte. Și atunci mi-am dat seama. Că eu aveam un suc acidulat pe care nu-l puteam bea nici la prima sarcină. Am fost cu el la doctor. El a fost foarte fericit pentru că își dorea în sinea lui să avem mai mulți copii. Eu una, fiind singură la părinți, mi-am zis că o să o las singură! Din prima, am aflat și ce este. Dar a și mișcat copilul”, a mai spus Sânzi.

Pe final, Sânziana a mărturisit că are o oarecare teamă de naștere și că nu știe dacă își va aduce a doua fetiță pe lume natural sau tot prin cezariană.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul video de mai sus!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro