Sânziana Buruiană, declarații despre cea de-a doua sarcină. Când a aflat, de fapt, că urmează să devină din nou mămică

Emoții mari pentru Sânziana Buruiană! Blondina va deveni mamă pentru a doua oară, așa că toate pregătirile pentru ziua cea mare sunt în toi.

Invitată la TV, Sânzi a mărturisit că încă sunt foarte multe lucruri la care nu s-a gândit, dar pe care ar trebui să le decidă cât mai repede. De exemplu, vedeta a explicat că nu știe în ce zi va naște.

„Nu, n-am programat ziua, încă mă gândesc. În octombrie am avut și nunta, trebuie să mă hotărăsc, să fie semnificativă. Trebuie să alegem data, una semnificativă”, a explicat Sânziana Buruiană, la „Star Matinal”.

Mai există un lucru în privința căruia nu este prea hotărâtă: numele celei de-a doua fetițe. Din fericire pentru ea, Sânzi a primit „sugestii” și de la fiica ei, Izabela:

„E foarte greu cu numele, pentru că am avut pentru prima fetiță numele ales. În fiecare zi ne zile că îi place Antonia, i-am zis că pe bunica o chema Olga. Mi-a spus că o să îi spună Căpșunica.”

Cum a aflat Sânziana Buruiană că e gravidă

Blonda a reușit să surprindă, însă, atunci când a dezvăluit că a aflat de sarcină abia la patru luni, pentru că nu avea niciun simptom care să dea totul de gol. La un moment dat, și-a dat seama din pricina grețurilor și a unui suc acidulat!

„Am aflat pe la patru luni și că eram însărcinată. N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina. N-am avut niciun simptom, doar un pic de grețuri și de pofte. Și atunci mi-am dat seama. Că eu aveam un suc acidulat pe care nu-l puteam bea nici la prima sarcină. Am fost cu el la doctor. El a fost foarte fericit pentru că își dorea în sinea lui să avem mai mulți copii. Eu una, fiind singură la părinți, mi-am zis că o să o las singură! Din prima, am aflat și ce este. Dar a și mișcat copilul”, a mai spus Sânzi.

Pe final, Sânziana a mărturisit că are o oarecare teamă de naștere și că nu știe dacă își va aduce a doua fetiță pe lume natural sau tot prin cezariană.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul video de mai sus!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri