Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Scandal intre Carmen Serban si Madalin Ionescu

Indignata ca nu a mai putut sa cante la nunta prezentatorului TV, desi isi oferise gratis serviciile, Carmen Serban s-a lansat intr-un atac virulent la adresa lui Madalin Ionescu.

Pe Carmen Serban si Madalin Ionescu ii leaga o veche relatie de prietenie. Tocmai de aceea, banateanca s-a oferit sa cante la nunta prezentatorului cu frumoasa Cristina Siscanu. Recitalul urma sa fie de 45 de minute iar cantareata nu ar fi cerut nici un comision.

Ziarul Click dezvaluie ca viitoarea mireasa i-ar fi transmis lui Madalin ca nu doreste sa o asculte la nunta lor pe Carmen Serban. De vina ar fi fost versurile unei melodii pe care timisoreanca ar fi urmat sa o interpreteze la chef: „Adio dieta, am vergheta". Cristina ar fi luat in greutate in timpul care a trecut de la cununia civila, asa ca nu ar fi vrut sa auda versuri de genul „Adio dieta, am verigheta/ Nu mai tin cont de silueta/ Mananc friptura la gratar/ Fara grija de cantar!".

Dorind sa-i faca pe plac viitoarei sotii, Madalin Ionescu i-a trimis lui Carmen un mesaj de pe telefonul Cristinei, in care o ruga pe cantareata sa nu mai vina la nunta. In acel moment, manelista s-a enervat si i-a raspuns printr-un sms il care il punea la punct pe ginere, transmitandu-i ca nu i se pare normal ca ea sa cada victima interpretarilor pe care oamenii le dau unor versuri si ca ea nu este un om de nimic, asa cum prezentatorul o considera.

In lipsa lui Carmen Serban, de fondul sonor de la nunta s-au ocupat Cornelia Catanga, Maria Carneci, Adi Minune si Adi de la Valcea.

Recomandari