Căutare Live

ȘOC! Fiul Mădălinei Manole a dispărut?! Fratele artistei, amenințat de Petru Mircea: "Când l-am întrebat de copil..."

Fratele Mădălinei Manole, ameninţat de Petru Mircea? S-a reaprins scandalul în familia fetei cu părul de foc! La opt ani de la moartea cântăreţei, fratele ei spune că a încercat să poarte o discuţie cu tatăl nepotului său însă, susţine el, tot ce a primit în schimb, au fost cuvinte grele şi jigniri.

Fratele Mădălinei Manole, ameninţat de Petru Mircea? S-a reaprins scandalul în familia fetei cu părul de foc!

La opt ani de la moartea cântăreţei, fratele ei spune că a încercat să poarte o discuţie cu tatăl nepotului său însă, susţine el, tot ce a primit în schimb, au fost cuvinte grele şi jigniri.

Reporterii Antena Stars l-au contactat pe Petru Mircea, însă acesta nu a vrut să facă nicio declaraţie despre acest subiect.

La asta nu s-ar fi gândit nimeni! Motivul halucinant pentru care Eliza, fiica Adrianei Iliescu, n-are voie să circule cu... Antonia îl lasă pe Alex Velea? Cea mai frumoasă femeie din România, curtată de un miliardar...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri