Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Problemele se țin lanț de Elena Udrea! Ce a pățit după ce s-a întors în țară

Elena Udrea s-a întors în țară de câteva săptămâni, însă problemele se țin lanț de ea. Zilele trecute, aceasta a fost  să plece urgent de acasă, în mijlocul zilei, pentru a rezolva o situaţie care nu suporta amânare.

Elena Udrea s-a întors în țară de câteva săptămâni, însă problemele se țin lanț de ea. Zilele trecute, aceasta a fost să plece urgent de acasă, în mijlocul zilei, pentru a rezolva o situaţie care nu suporta amânare.

Fosta blondă de la Cotroceni a stat cuminţică la coadă şi şi-a aşteptat rândul pentru a cumpăra câteva medicamente pentru fetiţa ei.

Citește și: Imagini în premieră! Elena Udrea a apărut ținându-și fetița în brațe, în casa din România. Video

Ajunsă la tejghea, Elena Udrea a scos o reţetă din geantă şi, fără să stea pe gânduri, a cumpărat medicamentele de care cea mică avea nevoie. Nu vă faceţi griji, căci, din fericire, nu este vorba despre nimic grav. După ce a primit ceea ce a cerut, Elena Udrea a plătit, a urcat la volanul bolidului său şi s-a îndreptat glonţ spre casă.

Citește și: Imagini în premieră! Elena Udrea a apărut ținându-și fetița în brațe, în casa din România. Video

După întoarcerea în România, Elena Udrea are planuri mari cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov, întrucât cei doi se pregătesc de botezul fiicei lor.