Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Schimbare după schimbare! Admiratorii Ștefaniei, complet debusolați! Blondă sau brunetă? Ce provocare a lansat vedeta!

După ce în urmă cu câteva zile, Ștefania a șocat pe toată lumea cu noul său look, acum, iubita lui Speak a lansat o provocare fanilor ei, care nu mai știu ce să creadă. Blondă sau brunetă? Tot artista a dezvăluit în final misterul.

Ștefania a șocat pe toată lumea după ce a apărut recent cu un nou look, complet diferit. Iubita lui Speak apărea blondă, după ce toată lumea o știa brunetă.

Schimbarea artistei a fost cu adevărat una radicală, iar comentariile din partea fanilor nu au încetat să apară.

Ștefania lui Speak, criticată dur după ce s-a făcut blondă: "Parcă ești Raluca Bădulescu"

Frumoasa artistă și-a dorit o schimbare și nimic nu a oprit-o din a face una radicală. De la părul lung și închis la culoarea, fosta concurentă a emisiunii ”Asia Express” a trecut la părul scurt și... blond.

În urma acestei decizii Ștefania a fost extrem de criticată din cauza noului look, iar comentariile au fost foarte răutăcioase.

Din nefericire, mulți din cei care o urmăresc pe rețelele de socializare sunt de părere că a făcut greșeală cu noul look, susținând că nu o prinde deloc.

Nu o mai recunoști! Ștefania de la Asia Express și-a schimbat complet look-ul. Reacția lui Speak a fost de milioane | FOTO

Ștefania, blonda sau brunetă?

Asa că, după aceasta experiență, frumoasa Ștefania a postat o noua fotografie, doar ca de această dată, iubita lui Speak și-a surprins din nou, fanii. În noua fotografie ea apare cu părul lung, negru, așa cum o știa toata lumea, înainte de marea schimbare de look.

Misha, ipostază provocatoare într-un costum de baie, care a lăsat totul la vedere!

Ștefania a lansat în dreptul fotografiei și o provocare pentru toti admiratorii ei. Artista îi intreba pe fani dacă să revina la culoarea ei de păr inițială, și de asemeneq, le lansa provocarea de a ghici daca poza postata este una veche.

Cu acest mesaj, fanii și-au pus întrebarea dacă vedeta și-a schimbat culoarea părului, în blond sau avea perucă?

BACK TO NORMAL?! Or not?!💜
Poza este veche sau am revenit la culoarea mea naturala?!😂🔥🤦🏽‍♀️

Doar ca frumoasa Stefania nu și-a lăsat admiratorii prea mult sa aștepte și le-a dezvăluit adevarul.

Avea perucă, iar fanii au fost extrem de fericiți sa o vada ca a revenit la look-ul ei.

Recomandari