Știai că Tom Hanks și Jennifer Aniston sunt ortodocși? Iată topul vedetelor de la Hollywood care au îmbrăţişat religia ortodoxă

Tom Hanks şi Jennifer Aniston sunt doar o parte dintre vedetele care au îmbrăţişat religia ortodoxă, după momente cheie pe care le-au trăit.

În pragul celei mai importante sărbători pe care o are Ortodoxia, am realizat un top al vedetelor despre care nici măcar nu v-aţi gândit cp aparţin acestei religii.

Chiar dacă a fost născut şi botezat în religia catolică, Tom Hanks a decis să treacă la ortodoxism după ce a cunoscut-o pe cea de-a doua soţie. Rita Wilson are origini bulgaro-greceşti. Actorul a mărturisit că s-a căsătorit în aceeaşi biserică în care a fost botezată soţia lui, iar copiii celor doi au primit taina botezului în aceeaşi cristelnită ca şi mama lor.

Tatăl actriţei Jennifer Aniston, actorul John Anthony Aniston, s-a născut cu numele Giannis Anastasakis în 1933, pe insula Creta. Şi cum a avut o influenţă importantă asupra educaţiei religioase a fiicei sale, îndrăgita Rachel, din serialul Friends, este membră a Bisericii Ortodoxe din Grecia.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri