Căutare Live

Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au făcut anunţul: "Ce se află aici?"

Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend aşteaptă al doilea copil. Anunţul a fost făcut printr-un videoclip publicat pe Instagram.

Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend aşteaptă al doilea copil. Anunţul a fost făcut printr-un videoclip publicat pe Instagram.

În înregistrarea video, Teigen o întreabă pe fiica lor în vârstă de 1 an „Ce se află aici?”, arătând spre abdomen, iar copilul răspunde „Bebe!”.

„E al lui John”, a scris vedeta alături de clip, făcând referire la cântăreţul John Legend, în vârstă de 38 de ani.

Cei doi au anunţat, în luna octombrie, că plănuiesc să apeleze la fertilizarea in vitro, pentru a avea un al doilea copil, după ce Teigen a născut-o pe Luna în aprilie 2016.

SURSA FOTO: HEPTA.RO

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Simona Halep, surpriză mare pentru iubit. S-a aflat ce a pregătit sportiva pentru Radu Barbu, bărbatul care i-a cucerit ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri