Theo Rose, rochia cu decolteu generos. Cum s-a lăsat fotografiată iubita nepotului lui nea Marin: "Ești perfectă"

Theo Rose a făcut furori pe contul de Instagram cu ținuta sa, care i-a scos în evidență cele mai frumoase părți ale corpului.

La cei 23 de ani, cântăreața se mândrește cu un trup de invidat, o carieră de succes în industria muzicală și cu cele mai delicate trăsături ale feței

Instagram

Theo Rose se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta impresionează de fiecare dată prin calitățile vocale, dar și cu stilul său vestimentare care atrage atenția publicului.

La cei 23 de ani, cântăreața se mândrește cu un trup de invidat, o carieră de succes în industria muzicală și cu cele mai delicate trăsături ale feței, însă a reușit să pună pe publicul masculin cu un decolteu amplu, care i-a scos în evidență cele mai apetisante forme ale corpului.

Cum arată Theo Rose într-o rochie cu decolteu generos

Nepotul lui nea Marin se laudă cu o iubită extrem de frumoasă, drept dovadă stau postările sale de pe rețelele sociale. Theo Rose este o prezență deosebită, iar aparițiile ei sunt de-a dreptul spectaculoase.

Artista apelează la cele mai provocatoare piese vestimentare, care îi scot în evidență atuurile fizice. Recent, superba șatenă a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie superbă, însă decolteul său generos a atras toată atenția internauților.

Citește și: Cât de frumoasă este sora lui Theo Rose. Tânăra este și ea artistă: "Cele mai superbe surori"

Rochia albastră și scurtă i-a pus într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale coprului, talia de invidiat și picioarele subțiri.

Poza a strâns rapid mai bine de 45 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea celor care o apreaciază.

Theo Rose a asortat superba ținută cu o pereche de pantofi verde fosforescent, care i-au completat outfit-ul.

Reacțiile prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult timp așteptate. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie foarte frumoasă și că îi stă foarte bine în orice ținută pe care alege să o poarte.

Citește și: Theo Rose și nepotul lui nea Marin, sărut pasional în platoul Acces Direct. Jean de la Craiova le-a făcut o dedicație specială

"Ești perfectă!", "Ești cea mai frumoasă! Arăți minunat" sau "Ești superbă,Theo!", au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Cât câștigă Theo Rose din postările de pe Instagram

Theo Rose se laudă cu un succes răsunător în industria muzicală, însă artista câștigă bani frumoși și de pe urma posărilor sale de pe rețelele sociale, locul în care este foarte activă și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața ei.

De asemenea, recent artista a mărturisit care sunt sumele pe care le câștigă din postările de promovare de pe platformele digitale. Așadar, o serie de patru instastory-uri cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed costă 1200 de euro și o postare pe feed costă 950 de euro.

Artista a dezvăluit aceste detalii neașteaptate și importante la un post de radio, acolo unde a vorbit despre activitea sa din mediul online.

Ultimele știri