Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Theo Rose, în cea mai sexy ținută de până acum. A obligat-o să renunțe le lenjeria intimă

Theo Rose a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile care taie răsuflarea. Ținuta în care s-a afișat pe internet a stânit valuri de reacții.

Theo Rose a renunțat la inhibiții de dragul artei și a stilului

Instagram/Theo Rose

De curând, cântăreața a lăsat deoparte inhibițiile și s-a pozat într-o ipostază provocatoare, într-o ținută extrem de sexy, care nu i-a permis să poarte lenjerie intimă sub nicio formă.

Cu mai bine de 520.000 de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram, Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România, care a atins inima multor români cu felul său de a fi, cu sinceritatea, dar și cu talentul său remarcabil.

Theo Rose are 23 de ani și s-a născut să facă spectacol pe scenă. Cel puțin asta dovedesc reprezentațiile sale de pe scenă. Tânăra este originală din Ploiești, cântă de la 4 ani și este considerată un adevărat fenomen pe piața muzicală.

Într-o ținută fără lenjerie intimă, Theo Rose a stârnit valuri de reacții

Este sinceră și renunță la inhibiții de dragul artei si a stilului! Look-ul îndrăzneț este completat de o coafură lejeră și un machiaj strident. Admiratorii săi au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a lăsat fotografiată artista și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor: "Asta este frumusețe adevărată!!! Nu silicoane și botox", a scris unul dintre fani. Imaginea a strâns mai bine de 44.000 de aprecieri.

Citește și: Pe ea o știe toată lumea, dar puțini au avut ocazia să-i vadă mama. Cum arată femeia de la care Theo Rose a moștenit frumusețea

Theo a lăsat și un mesaj prin care le spune fanilor despre munca pe care o face, dar le și mulțumește pentru toată susținerea: "E o perioada aglomerata si sunt recunoscatoare pentru tot! Pentru mine a inceput totul sa mearga in momentul in care lumea parca s-a oprit. Am multe proiecte in lucru si desi se schimba multe in viata mea si e greu sa fii tot timpul lucid si atent, ma rog ca macar sufletul meu sa ramana acelasi si intentiile mele sa bucure oamenii. Va multumesc ca sunteti tot mai multi si ca imi scrieti asa frumos! Va pup!", a scris Theo Rose în descrierea fotografiei.

Cântăreața se bucură de o carieră de succes și este totodată și printre puținii români care au reușit să cucerească topurile muzicale cu aproape fiecare piesă lansată!

Theo Rose, problema care i-a afectat starea emoțională, dar și sănătatea pentru un timp îndelungat

Dar, deși parte tot timpul veselă și plină de viață, puțini știu că în trecut ea s-a confruntat cu momente neplăcute din cauza anxietății de care suferea. Se întâmpla când s-a mutat la București pentru a studia la liceul de muzică Dinu Lipatti.

Theo a vorbit despre întreaga experiență pe Youtube, acolo unde a îndrume urmăritorii cum să se apere în fața acestei afecțiuni.

Citește și: Pe Theo Rose o vezi mereu la tv, dar puțini știu că are o soră. Cum arată și cu ce se ocupă Raluca

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat.

M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă.”, povestea Theo Rose.

Recomandari