Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Toți își amintesc de ''Betty cea urâtă'', însă nu mulți știu cum arată ea acum. Ana Maria Orozco a devenit o femeie extrem de sexy

Ana Maria Orozco este una dintre cele mai cunoscute figuri internaționale. Actrița a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Betty cea urâtă.

Toți își amintesc de ''Betty cea urâtă'', însă nu mulți știu cum arată ea acum. Ana Maria Orozco a devenit o femeie extrem de sexy

Ana Maria Orozco este renumită în întreaga lume pentru că a jucat-o pe Beatriz Pinzón în „Betty cea urâtă”, una dintre cele mai de succes telenovele din toate timpurile.

Ana Maria Orozco, actrița care a interpretat-o pe Betty cea urâtă a devenit o femeie extrem de sexy

Au trecut peste 20 de ani de la premiera serialului fenomen, însă fanii nu au uitat uimitoarea poveste a îndrăgitului personaj ''Betty cea urâtă''. Ei nu aveau cum să uite nici de femeia din spatele personajului principal, atât de comic și savuros.

Ana Maria Orozco avea 25 de ani când și-a făcut apariția în telenovela columbiană care a făcut furori la nivel mondial.

Timpul a trecut, iar actrița a devenit o femeie matură în toată regula. Ana Maria Orozco, acum în vârstă de 47 de ani, este o femeie extrem de sexy și atrăgătoare.

Frumoasa brunetă nu mai are nimic în comun cu celebrul său personaj, iar fanii abia că o mai recunosc. Columbianca nu dă semne de îmbătrânire și se laudă cu un chip lipsit de imperfecțiuni și un trup impecabil.

Betty cea urâtă s-a transformat într-o veritabilă divă, care stârnește invidie cu talia suplă pe care o lasă la vedere.

Actrița de origine columbiană a mai apărut și în alte producții care s-au bucurat de succes, printre care Ecomoda, derulat între anii 2001-2002 sau The Return of Lucas, în 2016. Cel mai recent proiect în care celebra actriță de telenovele a fost implicată este serialul ''Stolen Away - Perdida'', care este difuzat și pe Netflix.

Filmul spune povestea unui bărbat care se lasă arestat pentru a da de urma celui care i-a răpit fiica, conform imdb. Însă bărbatul nu ajunge în orice fel de închisoare, ci în cea mai terifiantă dintre cele existente pe teritoriul Columbiei.

De-a lungul anilor, Ana Maria Oruzco a fost căsătorită de două ori, potrivit heraldodemexico.com. Primul soț a fost actorul Julián Arango, însă căsnicia dintre ei a durat doar un an de zile, din 1999 până în 2000.

Citește și: Salma Hayek face dezvăluiri despre căsnicia ei. Actrița a fost acuzată că e căsătorită pentru bani

În 2005, actrița l-a luat de bărbat pe muzicianul Martín Quaglia, iar povestea lor de dragoste s-a sfârșit în 2012. Ana Maria Oruzco are și doi copii din căsnicia cu Quaglia, pe Lucrecia Quaglia, în vârstă de 16 ani și pe Mia Quaglia, în vârstă de 11 ani.

Recomandari