Transplantul care a marcat-o pe viață. Selena Gomez se simte încrezătoare

Selena Gomez, faimoasa cântăreață, se simte confortabil în propria ei piele și e suficient de încrezătoare încât să își dezvăluie cicatricea cu care a rămas în urma transplantului de rinichi.

Transplantul care a marcat-o pe viață. Selena Gomez se simte încrezătoare

profimedia

Frumoasa brunetă și-a arătat cicatricea care i-a marcat corpul, în urma unui transplant de rinichi, într-o fotografie postată pe contul ei de Instagram, unde cei 193 milioane de urmăritori au empatizat cu ea.

După ce și-a lansat propria linia de make-up numită Rare Beauty în urmă cu 3 săptămâni, Selena Gomez se declară foarte încrezătoare.

selena gomez cu ruj rosu si parul prins, zambind

Transplantul care a marcat-o pe viață. Selena Gomez se simte încrezătoare

profimedia

Diva de la Hollywood a postat pentru fanii ei de pe Instagram o fotografie într-un costum de baie albastru, încurajând toate femeile să fie mândre de cicatricile lor, pe care ar trebui să le poarte ca pe niște tatuaje. Ea a suferit intervenția chirurgicală în 2017, când Francia Raisa, cea mai bună prietenă a ei, i-a donat un rinichi. Cicatricea pe care o are pe interiorul coapsei drepte a fost prima dată dezvăluită în martie 2018. De atunci, Selena a dorit să o păstreze ascunsă.

Fosta vedetă Disney a declarat:

Mă simt încrezătoare.

În descrierea fotografie, Selena Gomez a scris: “După ce mi-am făcut transplantul de rinichi, îmi amintesc că mi-a fost foarte greu să îmi las cicatricea la vedere. Nu îmi doream să apară în poze, deci purtam doar îmbrăcăminte care acoperea cicatricea. Acum, mai mult ca niciodată, mă simt încrezătoare în ceea ce sunt și prin ceea ce am trecut și sunt mândră de asta”.

În fotografia postată de vedeta în vârstă de 28 de ani, ea a ales să poarte un make-up natural și costumul de baie extraordinar creat de La'Mariette.

Ultimele știri