Meghan Markle a concediat bona lui Archie fără drept de apel, după un incident misterios în timpul nopții

Au ieșit la suprafață detalii despre momentul în care Meghan Markle și-a angagajat o bonă de noapte care să aibă grijă de Archie. Aceasta a fost concediată la doar câteva zile din cauza unui incident.

Meghan Markle

Getty

Un apropiat al lui Meghan Markle, pe nume Omid Scobie, a scos la suprafață informații despre momentul în care Ducesa de Sussex a decis să nu mai angajeze niciodată bonă pentru Archie.

Potrivit prietenului lui Meghan, bona a fost concediată după doar câteva zile de când pășise pragul Ducilor. Cei doi experimentau opțiuni de îngrjire pentru Archie, însă un incident a fost suficient de grav cât să îi facă să renunțe definitiv la ideea de a primi o persoană străină în casa lor, care să aibă grijă de copil, potrivit The Sun.

„Foarte puțini oameni cunosc adevărata poveste din spatele întâmplării. După sosirea lui Archie, Harry și Meghan au dorit un ajutor pentru a-i stabili un program de somn și au angajat o bona de noapte", povestește Omid Scobie.

Citește și: Meghan Markle, din nou în atenția Familiei Regale. Ultimul său gest abuzează de titlul care "nu i se cuvine". Ce a putut să facă

Meghan Markle și-a angajat o bonă de noapte pe care a concediat-o în câteva zile

Scriitorul regal Omid Scobie, care a co-scris cartea Ducilor "Finding Freedom" împreună cu Meghan și Harry, a mărturisit că a avut loc un incident misterios într-una din primele nopți cu micuțul Archie.

Din motive legale, acesta nu a putut intra în detalii legate de modul în care a fost angajată și ce s-a întâmplat în interior: "Deși nu pot intra în detaliile de angajare ale altcuiva din motive legale, a fost un incident într-una din primele nopți, care i-a făcut pe cei doi să nu-și mai dorească o bonă de noapte".

Citește și: Primul cuvânt al lui Archie l-a întristat pe Prințul Harry. Ce a spus fiul lui Meghan Markle

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, va deveni în curând mămica unei fetițe, dând naștere celui de-al doilea copil al familiei. Frumoasa actriță Meghan Markle l-a născut pe Archie în 2019, iar vara trecută, din nefericire, aceasta a povestit că a suferit un avort spontan.

De un an, de când au ales să renunțe la îndatoririle lor regale, Harry și Meghan și-au croit propriul viitor în Los Angeles. Meghan va naște o fetiță la sfârșitul primăverii sau începutul verii, dar fiind faptul că sarcina a fost anunțată pe 14 februarie.

Cei doi și-au găsit împreună de lucru, iar faptul că nu mai fac parte din familia regală, cu drepturi depline, îi face pe micuții lor să nu poarte titluri nobiliare. Așadar, Archie și surioara lui, care va veni pe lume în curând, nu vor avea titlul de prinț și respective prințesă, ca verișorii lor, copiii Ducilor de Cambridge.

Citește și: Momentul când Meghan Markle a vrut să se sinucidă. Cuvintele pe care i le-a spus lui Harry înainte de a face un gest necugetat

Din cauza sarcinii avansate, Meghan a fost sfătuită de medicul ei să nu zboare spre Marea Britanie atunci când a avut loc înmormântarea Prințului Philip. Tocmai de aceea, Prințul Harry a mers singur la funeralii, în timp ce Meghan a ales să își arate respectul față de soțul Reginei Elisabeta a II-a trimițând o coroană de flori.

Ultimele știri