Vedete care își serbează ziua numelui pe 27 decembrie, de Sfântul Ștefan

După Crăciun, în multe case din România continuă petrecerea datorită sărbătoriților de Sfântul Ștefan. În rândul vedetelor autohtone sunt numeroși Ștefani și Ștefanii care își sărbătoresc onomastica pe 27 decembrie.

Speak și Ștefania, printre sărbătoriții zilei de 27 decembrie

A1.ro

De Sfântul Ștefan numeroase vedete din România primesc urări de la fani și de la cei apropiați.

Speak este numele de scenă, în realitate prenule lui este Ștefan. Simpaticul moldovean se află printre sărbătoriții zilei de 27 decembrie. Speak a intrat în atenția publicului prin piesele sale, însă cu timpul fanii i-au descoperit și alte talente.

Speak a participat la Asia Express, iar fanii au descoperit că pe lângă talentul musical Speak ar eși un simț al umorului foarte dezvoltat. În prezent, Speak prezintă emisiunea digitală de pe a1.ro „Îs geană pi tini”, cu Vlad Drăgulin, în care comentează și analizează cu mult umor fazele tari d epe Internet. În sezonul 9 de la Chefi la cuțite Speak va fi coprezentator, alături de Gina Pistol.

CItește și: Iubita lui Speak are o nouă piesă. Cum apare Ștefania în fotografia care anunță lansarea: „Sunt super emoționată”

Speak și Ștefania, printre Sărbătoriții zilei de 27 decembrie

Și logodnica lui Speak se află printre sărbătoriții zilei de 27 decembrie. Cu sigurană Ștefania va fi bombardată de felicitări cu ocazia zilei sale de nume, pentru că este extreme de iubită de fanii ei. Ștefania este o dansatoare de excepție, iar iubitul ei a descoperit că are și voce, așa că artista s-a lansat și în industria muzicală. Participarea la Asia Express i-a dat Ștefaniei o și mai mare vizibilitate. Așa cum a mărturisit și ea, după Asia Express numărul de urmăritori de pe Instagram I s-a dublat, și asta pentru că a dat dovadă de ambiție, perseverență, compasiune și a intrat rapid în sufletele telespectatorilor. Pe lângă muzică și dans Ștefania este o persoană foarte creative și, pentru că știe să deseneze, aceasta a creat schițe pentru obiecte vestimentare. Vara trecută Ștefania și-a lansat o linie de costume de baie.

CItește și: Mesaje de "La mulți ani". Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

Ștefan Bănică, pregătit să primească urări de la fani

Ștefan Bănică este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți sărbătoriți ai zilei de 27 decembrie. După o perioadă încărcată, dar plină de satisfacții, juratul X Factor se poate bucura de onomastica lui. Andrada Precup a câștigat X Factor 2020 împreună cu mentorul ei Ștefan Bănică, ceea ce a însemnat o mare bucurie pentru artist.

Citește și: Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru Andrada Precup. Ce a mărturisit artistul

Cheloo și Connect-R, printre Ștefanii din showbiz

Numele real al lui Cheloo este Cătălin Ștefan Ion. Cheloo a devenit celebru în România prin intermediul trupei Paraziții, însă în ultimii ani s-a remarcat în rândul juraților de competiții. În trecut Cheloo a fost jurat X Factor, iar în prezent este cel mai temut dintre jurații iUmor. Recent s-a încehiat sezonul 9 iUmor, iar sezonul 10 va începe în curând.

Ştefan Relu Mihalache este Connect-R și se află printre sărbătoriții zilei de 27 decmbrie. De Crăciun Connect-R s-a bucurat de fiica lui, Maia, care a cântat „Moș Crăciun cu plete dalbe”.

Ștefan Stan este și el printre sărbătoriții zilei de 27 decembrie. De asemenea, și Simona Stefania Suhoi - Simona Sensual se numătă printre sărbătorite.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri