Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 7. Hai să vezi ce momente amuzante ți-au mai pregătit artiștii

O nouă zi de luni, o nouă ediție a show-lui digital „Îs geană pi tini” cu Speak și Vlad Drăgulin. Episodul 7 al emisiunii de pe pe www.a1.ro se anunță a fi unul promițător, capabil să aducă zâmbete pe buzele urmăritorilor.

Speak și Vlad Drăgulini, pregătiți pentru un nou episod al emisiunii digitale îs genaă pi tini

A1.ro

Așa cum v-ați obișnuit, începutul săptămânii vine cu hohote de râs, datorită lui Speak și lui Vlad Drăgulin, care prezintă show-ul de pe www.a1.ro „Îs geană pi tini”.

Cei doi sunt la curent cu toate fazele tari din mediul digital autohton dar și internațional, așa că le analizează și le comentează cu mult umor, în cadrul emisiunii.

Cum probabil v-ați obișnuit deja, și în emisodul 7 vor interveni personaje create de Vlad Drăgulin, cu ajutorul filtrelor de pe Instagram, menite să aducă un plus de amuzament show-lui digital.

Îs geană pi tini, episodul 7. Faze amuzante comentate de Speak și Vlad Drăgulin

Cântărețul și finalistul sezonului 3 Asia Express îl cunoaște de ceva vreme pe actorul Vlad Drăgulin, așadar implicarea celor doi în același proiect a fost binevenită.

Citește și: Iubita lui Speak are o nouă piesă. Cum apare Ștefania în fotografia care anunță lansarea: „Sunt super emoționată”

Cei doi au chimie împreună și reușesc să creeze momente pline de umor.

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că artistului îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre Îs geană pi tini

„Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. „Îs geană Pi Tini” pur și simplu „s-a întâmplat”, spune actorul.

Citește și: Cine este și cum arată în realitate Vlad Drăgulin, Malone din "Băieți de oraș"

„ Îs Geană Pi Tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

„Îs Geană Pi Tini” nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:30.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare luni. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să provească un astfel de concept de show.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5 și episodul 6

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare*

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x