Vedete din Romania care își serbează ziua onomastică de Sf. Gheorghe. Ei sunt sărbătoriții zilei de 23 aprilie

Data de 23 aprilie vine cu bucurie mai ales pentru sărbătoriții zilei. În lumea vedetelor autohtone se află câteva personalități îndrăgite care își sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Gheroghe.

Andreea Bălan și Gina Pistol se numără printre vedetele care își serbează onomastica de Sf. Gheroghe

Antena 1

Pe 23 aprilie românii cu numele de Gheorghe, George, Georgeta, Georgiana, Geta, Gina, Gelu etc., își sărbătoresc ziua onomastică. Actori, cântăreți, prezentatori TV, sportivi, fac parte din multitudinea românilor care poartă acest nume sfânt.

Andreea Bălan, Gina Pistol, sau George Vintilă, se numără printre vedetele cărora le putem face o urare la final de aprilie. De asemenea, nu îi putem uita nici pe Gheorghe Visu, sau Gică Hagi.

Vezi imagini în GALERIA FOTO

Gina Pistol și Andreea Bălan, printre sărbătoritele zilei de Sfântul Gheorghe

Iată câteva dintre vedetele din România care își serbează ziua onomastică pe 23 aprilie, de Sfântul Gheroghe!

Gina Pistol, sărbătorită de Sfântul Gheroghe

Una dintre sărbătoritele acestei zile este îndrăgita Gina Pistol. Cu numele său real Georgeta, prezentatoarea de la Chefi la cuțite are motive de sărbătoare pe data de 23 aprilie.

Născută pe data de 9 decembrie 1980, Gina Pistol este cunoscută ca model și ca om de televizune care s-a făcut remarcat atât în emisiunea culinară începută în 2016 Chefi la cuțite, cât și în emisunea Asia Express care a difuzat primul episod în 2018.

Andreea Bălan mai poartă și numele de Georgiana

Nu mulți știu că al doilea prenume al Andreei Bălan este cel de Georgiana. Este un prenume pe care îndrăgita jurată de la Te cunosc de undeva! nu-l folosește, însă, 23 aprilie este prilej de bucurie și de urări pentru artistă.

Născută pe 23 iunie 1984 a avut primul contact cu televiziunea la vârsta de 10 ani, când a cântat la emisiunea Ba Da, Ba Nu. În 1999-2001 a făcut parte din trupa fenomen André, iar apoi și-a început cariera solo, reușind să se diferențieze printre vedetele din România, datorită spectacolelor sale în care muzica și coregrafiile spectaculoase se îmbină perfect. Din anul 2012 Andreea Bălan este jurată la show-ul Te cunosc de undeva! de pe Antena 1.

Andreea Antonescu, încă o Georgiana a shobiz-ului românesc

Coincidența a făcut ca Andreea Bălan și Andreea Antonescu, componentele celebrei trupe Andre să nu aibă în comun doar primul prenume, ci și pe al doilea. Pe Andreea Antonescu o cheamă și Georgiana.

Născută la 7 septembrie 1982, Andreea Antonescu și-a lansat primul album pe vremea când avea 12 ani, însă celebritatea a cunoscut-o ca parte a trupei Andre. Trupa s-a destrămat în 2001, dar s-a reunit în 2019.

Citește și: Andreea Antonescu și-a schimbat complet look-ul, dar decolteul său a furat privirile tuturor. Cum s-a afișat la tv cântăreața

George Vintilă își serbează ziua onomastică ăe 23 aprilie

Îndrăgitul om de radio și fostul concurent de la Asia Express, George Vintilă se înscrie pe lista sărbătoriților zilei de 23 aprilie.

Născut pe 7 septembrie 1970, George Vintilă s-a remarcat ca om de radio și de televiziune. În sezonul 2 de Asia Express, George a ieșit în evidență datorită aptitudinilor sale sportive.

Jorge, printre vedetele sărbătorite pe 23 aprilie

Nu este un secret că numele real al lui Jorge este, de fapt, George Papagheorghe. Astfel că, ziua de 23 aprilie este prilej de petrecere și pentru îndrăgitul artist.

Născut pe 22 iunie 1982, Jorge s-a făcut remarcat atât în muzică, cât și în teatru, jucând musicalul Romeo și Julieta. În anul 2012, Jorge a fost revelația primului sezon d ela Te cunosc de undeva!

Gheorghe Visu, marele actor sărbătorit pe 23 aprilie

Dacă aruncăm o privire în rândul marilor actori români, cu siguranță gândul nostru și urările de bine de Sfântul Gheroghe ajung la îndrăgitul artist Gheroghe Visu.

Născut pe 2 iulie 1951, Gheorghe Visu s-a remarcat în film, teatru și televiziune. În teatru a debutat încă de pe vremea când era elev, iar mai apoi student al Facultății de Teatru. În 1974 a devenit angajat al Teatrului Național.

Gheorghe Gheorghiu, pe lista sărbătoriților

Cântărețul Gheorghe Gheorghiu se numără printre cei care primesc urări și gânduri bune pe data de 23 aprilie.

Gheorghe Gheorghiu s-a născut la 1 ianuarie 1954 și s-a remarcat mai ales prin intermediul piesei „Unde dragoste nu e”.

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se căsătorește cu Gabriela Băncescu, iubirea sa de mai bine de 30 de ani. Cine vor fi nașii

George Burcea, sărbătorit de Sfântul Gheroghe

Actorul George Burcea este și el pe lista celor care se serbează e Sfântul Gheorghe. George Burcea s-a născut pe 15 ianuarie 1988 și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale.

Gheorghe Hagi, printre sportivii la care ne gândim de Sfântul Gheroghe

De asemenea, dacă aruncăm o privire în lumea sportului, cu siguranță ne amintim să-i spunem „La mulți ani” lui Gheorghe Hagi. Născut la 5 februarie 1965 Regele fotbalului românesc sau maradona din Carpați este cu siguranță unul dintre cei mai valoroși sportivi pe care i-a dat România

Gheorghe Popescu, sărbătorit pe 23 aprilie

De asemenea, nu-l putem uita nici pe Gheorghe Popescu, un alt fotbalist valoros român, născut la 9 octombrie 1967.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri