Gheorghe Gheorghiu se căsătorește cu Gabriela Băncescu, iubirea sa de mai bine de 30 de ani. Cine vor fi nașii

Dacă dragoste nu a fost, acum este! Bat clopotele de nuntă pentru artistul Gheorghe Gheorghiu. Cântărețul se pregătește să-și unească destinul la vârsta de 67 de ani cu Gabriela Băncescu, iubirea sa de-o viață.

Gheorghe Ghiorghiu se căsătorește cu Gabriela Băncescu, iubirea sa de mai bine de 30 de ani. Cine vor fi nașii

Instagram/Gheorghe Ghiorghiu

Gheorghe Gheorghiu se cunoaște cu vitoarea lui soție de peste 30 de ani. Amândoi sunt din Brașov și se știu încă de pe vremea când Gabriela Băncesc era elevă, pe băncile școlii. Tânăra elevă făcea practică acolo unde artistul făcea seri festive, cu muzica sa.

Cu timpul, Gheorghe a ajuns să cânte la restaurantele iubitei sale ani la rând. Acesta a decis să-și ceară iubita în căsătorie chiar în noaptea dintre ani: "Mereu am cântat la ea. S- alegat o prietenie foarte frumoasă între noi, durează de atâția ani de zile și mă gândeam că sunte cam o familie oricum, așa că putem să și oficializăm în sensul bun", spune cântărețul într-un interviu pentru Antena Stars.

Gheorghe Ghiorghiu se căsătorește la 67 de ani. Cine este aleasa inimii

Cântărețul se declară extrem de fericit alături de femeia care i-a furat inima și este pregătit să facă pasul cel mare. Susține că vârsta pentru el nu reprezintă decât un număr și nu un etalon definitoriu. Urmează cât de curând să plece alături de Gabriela Băncescu într-o vacanță în Florida, unde speră să se relaxeze și să trăiască momente unice: "Totul este perfect între noi și vom merge în vacanță".

Citește și: Ce mai face și cum arată Aurel Moldoveanu la 60 de ani. Operațiile estetice l-au făcut să arate ca în floarea tinereții

Vezi cum arată viitoarea soție a lui Gheorghe Ghiorghiu în videoclipul de mai sus.

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește cu Gabriela Băncescu. Cine vor fi nașii

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au reîntâlnit în New York, în cadrul comunității de români de peste Ocean. Viitoarea soție a artistului este cunoscută în rândul apropiaților săi pentru afacerile pe care le întreprinde la restaurantul său, mai precis, pentru evenimentele artistice și private care se desfășoară în cadrul localului său. Cei doi amorezi sunt din Brașov, lucru care a înodat relația și mai mult.

Momentul cererii în căsătorie a fost "unul rapid", după cum spune chiar artistul: "Ne-am dus la bradul de iarnă (..) și tocmai ne duceam să desfacem cadourile la brad și atunci i-a venit ideea. Mă gândeam ce să fac, cum să fac, nu prea știu, nu mă pricep eu la de astea că nu mi s-a mai întâmplat. Am fost foarte emoționat, ca să fiu sincer! A fost cu tremurat de mâini, îmi temura barba, nu știam ce să mai fac. Zic «stați un pic, am o problemă», am scos inelul, i l-am pus, ea s-a emoționat, m-a pupat, nu s-a așteptat! A plâns, nu am reușit să o opresc!", povestește Gheorghe Gheorghiu

Citește și: Vedetele din România și din străinătate care s-au căsătorit în mare secret. Nunțile lor au fost ascunse de ochii lumii

Nașii vor fi Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu la alegerea Gabrielei Băncescu: "S-a gândit ea! Știi cum e, când se gândesc ele, nu mai ai ce să mai faci!", spune artistul.

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește la 67 de ani. Artistul face nuntă mare cu aleasa inimii lui pentru că acolo unde dragoste nu e, nimic nu e!

Ultimele știri