Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan au purtat două ținute spectaculoase

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au fost centrul atenției sâmbătă seara, la show-ul "Te cunosc de undeva!". Cele două au purtat niște ținute spectaculoase, care le-au pus în evidență trupurile atent lucrate. Mai mult, ambele au avut niște accesorii surpriză.

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021 Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021 | Antena 1

Emisiunea Te cunosc de undeva!, ediția 11, aduce în fața telespectatorilor o "Seară de Dans" ca la carte.

În această seară, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au acaparat toată atenția telespectatorilor cu piesele lor vestimenare. Un lucru este evident, cele două se laudă cu un corp perfect, dar și cu niște accesori de-a dreptul spectaculoase.

Cele două știu să se facă remarcate, motiv pentru care scot la înaintare toate armele.

Alina Pușcaș, prezentatoarea Te cunosc de undeva, poartă un accesoriu spectaculos

Data aceasta Alina a mizat pe o ținută mai largă, dar în aceeași culoare cu ținuta Andreei Bălan. Îndrăgita vedetă a optat pentru pentru un costum oversize.

Având o siluetă suplă și o frumusețe aparte, tânăra prezentatoare a emisiunii "Te cunosc de undeva" a îmbrăcat o ținută impecabilă care o face să strălucească în decorul showului. Cu părul lejer și cu un machiaj strident, Alina Pușcaș a atras toate privirile.

La o ținută aparent simplă, aceasta a accesorizat o pereche de cercei spectaculoasă, albastră, care sparge liniaritatea cromatică. Fanii au putut vedea accesoriul doar când prezentatoarea și-a dat părul la o parte.

Citește și: Alina Pușcaș a scăpat de un complex. Modificarea pe care și-a făcut-o frumoasa prezentatoare: „Când vorbeam se vedea”

Vedetele surprind de fiecare dată cu aparițiile sale din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", iar de data aceasta au reușit să fixeze toate privirile asupra lor. Un lucru este evident, Alina Pușcaș și Andreea Bălan sunt posesoarele a unor trupuri de invidiat, iar piesele vestimentare la care apelează le scot în evidență atuurile fizice, în special cele mai frumoase părți are coprului.

Andreea Bălan, spectaculoasă într-o rochie cu o crăpătură adâncă

Andreea Bălan, superba jurată de la ''Te cunosc de undeva!'', a întors toate privirile cu rochia ei asimetrică. Vedeta și-a asumat un look sexi, iar crăpătura rochiei i-a evidențiat picioarele lungi și bine lucrate.

Ținuta este completată de o pereche de cercei lungi, strălucitori cu aplicații de cristale roșii. În zona machiajului, artista a optat pentru culori nude, sclipici și eye-liner, care să-i evidențieze ochii mari și pătrunzători.

Citește și: Andreea Bălan și Alina Pușcaș au făcut spectacol cu ținutele lor. Ce au ales să poarte

Andreea Bălan se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta a câștigat simpatia publicului prin calitățile sale vocale și aspectul său fizic, cu care impresionează mereu publicul.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Mirela Vaida la Te cunosc de undeva!: „E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”... Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka se transformă în Lady Gaga & Ariana Grande - Rain on me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x