Vedetele care au serbat Crăciunul doar în lenjerie intimă. Imaginile incendiare pe care le-au publicat pe Instagram

Multe vedete au profitat de zilele de sărbătoare pentru a-și încânta fanii cu imagini din propriile locuințe. Unele staruri au preferat să serbeze Crăciunul în lenjerie intimă, așa cum au arătat pe rețelele de socializare.

Unele vedete au ales să sărbătorească Crăciunul în lenjerie intimă

Profimedia

Multe vedete publică imagini în perioada sărbătorilor, fie cu familia, cadourile, decorațiunile sau timpul petrecut alături de cei dragi.

Anul acesta, unele vedete au decis să publice imagini mai provocatoare din perioada sărbătorilor, îmbrăcate doar în lenjerie intimă.

În ultimele zile, Paris Hilton și Miley Cyrus s-au fotografiat în lenjerie intimă de Crăciun și au publicat imaginile pe Instagram.

Paris Hilton a probat 5 ținute incendiare de Crăciun

Paris Hilton, în vârstă de 39 de ani, și-a făcut un renume în SUA la început anilor 2000 drept una dintre moștenitoarele averii Hilton.

Ea a apărut adesea la petreceri și cluburi, în prezența unor vedete precum Britney Spears și Kim Kardashian.

Alături de prietena ei cea mai bună din acea perioadă, Nicole Richie, Paris a apărut și într-un show numit The Simple Life, în care încercă diferite joburi “obișnuite”.

În perioada sărbătorilor 2020, Paris s-a filmat în timp ce proba 5 ținute sexy diferite de Crăciun, inclusiv una doar cu lenjerie intimă, scrie Daily Mail.

“Nu am putut alege o singură ținută de sărbători...așa că am purtat 5!” a scris pe ea pe Instagram, alături de video-ul în care își arăta numeroasele ținute, după care și-a încurajat fanii de pe rețeaua de socializare să aleagă ținuta preferată.

Printre favoritele fanilor s-a numărat și ținuta în care Paris purta o haină de blană falsă roșie lungă, sub care era îmbrăcată într-un set sexy de lenjerie intimă, tot de culoare roșie.

Vedeta a accesorizat ținuta și cu o pereche de pantofi de culoare roșie, plus o pălărie de Moș Crăciun.

Haina lui Paris avea și un mesaj pe spate - “Mai bine rămân dezbrăcată decât să port blană!” (trad. 'I'd rather go naked than wear fur!”)

În același segment, Paris a mai purtat și o rochie scurtă de culoare albastră, acoperită cu pene. O alta ținută a fost o rochie mulata, de culoare roșie.

Paris a mai publicat un video în care a expus doar ținută cu setul de lenjerie, alaturi de mesajul: “Moș Crăciun, sunt pe lista celor cuminți sau neastâmpărați anul asta?”

Miley Cyrus s-a fotografiat topless, într-un costum de Moș Crăciun

Miley Cyrus, în vârstă de 28 de ani, a ales și ea o ținută sexy de sărbători. Spre deosebire de Paris, Miley a optat pentru un costum de Moș Crăciun, însă a decis să se fotografieze topless.

Citește și: Sora lui Miley Cyrus calcă pe urmele ei. Cât de dezbrăcată apare Noah în cel mai recent videoclip

Miley a avut și o altă ținută provocatoare. Ea a ales un corset de culoare roșie, cu tema de Crăciun, pe care l-a accesorizat cu o pereche de mănuși roșii, cu blană albă, și cu căciula clasică de Crăciun.

Miley s-a fotografiat și într-un corset negru, provocator, cu un bici din piele neagră în mână. Corsetul se oprea sub bust, ce era acoperit cu semne negre pe care scria “Cenzurat”.

Alături de imagini, Miley a publicat și mesajul: “Poate Crăciunul nu vine dintr-un magazin. Poate Crăciunul înseamnă puțin mai mult”.

Miley nu a ezitat să publice imaginile sexy, îmbrăcată doar în lenjerie intimă cu tema de Crăciun, spre încântarea fanilor, care s-au grăbit să îi complimenteze look-ul în comentarii.

Ultimele știri