Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Oana Zavoranu, in continuare la terapie intensiva. Lumea mondena e in stare de soc!

Lumea mondena este in stare de soc! Oana Zavoranu e in coma, dupa ce a luat un cocktail de droguri de mare risc, spun apropiatii! Ar fi incercat sa se sinucida, dar a fost gasita la timp de o prietena. Inconstienta si conectata la aparate, ea a ajuns azi-noapte la spital. De aproape 24 de ore, medicii incearca sa-i salveze viata.

Ora 22.30. Palida, inconstienta si intubata, Oana Zavoranu e dusa pe targa in Ambulanta. E in stare critica.

Are in sange un cocktail fatal de heroina, cocaina, diazepam si alte barbiturice, spun apropiatii ei. Are si noroc sa fie in viata.

Dupa o ora in care incearca in zadar sa o stabilizeze, medicii decid sa o conecteze la aparate si sa o duca la spital.

Cu sufletul strans, Razvan, iubitul Oanei Zavoranu, alearga si el spre spital.

Aseara, in pragul lesinului, Marioara Zavoranu si-a vizitat fiica la spital pentru a doua oara in numai o luna.

Marioara Zavoranu n-are puterea sa vorbeasca. Pe un pat al sectiei de terapie intensiva, fiica ei se zbate intre viata si moarte. Dupa ani de scandaluri si de procese nesfarsite, dupa un divort dureros, dupa un dosar al Vrajitoarelor care a epuizat-o fizic, psihic si financiar, Oana pare sa fi clacat.

Avocatul ei nu crede in varianta sinuciderii. Oana insa, si-a strigat de multe ori durerea. Ultima oara, pe Facebook, intr-un ultim mesaj despre dragoste. Iar in trecut, si-a plans de nenumarate iubirea pierduta.

Pepe, acum un strain pentru Oana, nu a vrut sa comenteze starea fostei sale sotii.

Pentru Oana Zavoranu este, poate, cea mai complicata batalie a vietii ei, una in care lupta pentru viata.

Deocamdata, Oana Zavoranu e conectata la aparate. Este intubata si ventilata mecanic: adica respira doar cu ajutor. Este internata la sectia de Toxicologie si este monitorizata permanent. Va avea nevoie de zile bune de spitalizare. E de inteles ca nu este nici acum constienta daca ne gandim la amestecul pe care l-ar fi inghitit, dupa cum spun surse din apropierea ei: heroina, cocaina si barbiturice. Mama si Razvan, prietenul ei, au fost singurii vizitatori pe care i-a avut la spital. Dar mai multe vedete ale lumii mondene i-au transmis mesaje de sustinere. Ba chiar au gasit explicatii pentru gestul ei - Oana a tot incercat sa mascheze nemultumirile si supararile pe care le-a adunat, iar acum, in prag de Sarbatori, acestea au coplesit-o, asa cum a spus Catalin Botezatu.

Pierduta in intuneric, Oana Zavoranu si-ar fi cautat lumina in droguri. S-a afundat si mai tare in umbra si a cazut, spun prietenii sai, intr-un viciu fatal: heroina - un drog mortal, care induce o stare de somnolenta, cocaina - o substanta la fel de periculoasa, cu un efect la polul opus. Atacat din doua directii diferite, de cele mai multe ori, creierul cedeaza. Asta ar fi adus-o pe Oana Zavoranu in pragul mortii. Ar fi luat cocktailul de droguri din disperare.

Chinuita de scandaluri, de procese, de divort si de boala, Oana devenise de nerecunoscut chiar si pentru prietenii sai.

Intre depresie si exuberanta, Oana ar fi ajuns in cele din urma la capatul puterilor. Ar fi pus in cocktailul fatal si cateva medicamente. A avut noroc sa fie gasita in viata.

Recomandari