Căutare Live

Vica Blochina, experiență terifiantă! Mașina vedetei a fost facută praf! | Video

Vica Blochina a vorbit despre o experiență neplăcută prin care a trecut. Vedeta speră să nu mai aiba parte niciodata de așa ceva.

Vica Blochina, implicată într-un grav accident rutier! Maşina blondinei a fost distrusă complet. Vica a povestit cum s-a întâmplat totul.

Accidentul a avut loc în urmă cu patru ani. Vica a povestit la Antena Stars cum o mașină a intrat în autoturismul ei, cu care vedeta se deplasa regulamentar.

Ce simptome are Viorel Cataramă, milionarul autoinfectat cu coronavirus! | Video

De atunci, Vica a învățat să devină mai precaută.

Nici în ruptul capului, vedeta nu și-ar împrumuta mașina cuiva.

Preferă mașinile cabrio, însă nu și-ar achiziționa o astfel de mașină dintr-un motiv anume. Mulți oameni sunt necivilizați și riști sa te trezețși cu mașina zgâriată, spunea blondina la Antena Stars.

Urmăriți imagini cu Vica Blochina si mașina sa de lux de care este foarte mândră, accesând clipul video de mai sus.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri