Live acum
Prime Time 20:30X Factor

VIDEO! Andreea Marin Banica ii invata si pe altii cum sa-si apere viata privata

Invitata in emisiunea "Rai da' Buni" la Antena 2, Andreea Marin Banica a vorbit despre masurile pe care le ia impotriva celor care ii invadeaza viata privata.

Andreea Marin Banica si-a facut cunoscuta, in ultimul timp, promptitudinea cu care raspunde la cazurile de invaziune de catre jurnalisti a vietii ei private.

"Astazi se intra peste tine in restaurant, maine se intra peste tine in vestiarul unei sali de sport cand tocmai esti dezbracata... raspoimaine intr-o toaleta publica" au fost cuvintele Andreei Marin Banica, revoltata de felul in care unii jurnalisti de presa tabloida isi fac meseria.

"Nu pot sa-i oblig si pe altii sa reactioneze", a spus Andreea Marin. "Pe de alta parte, insa, au prins curaj si altii. Sapte persoane publice m-au sunat si vor sa actioneze, mi-au cerut sfatul, mi-au cerut sa le ajut cu legile care exista. Eu nu vreau sa pornesc acum un razboi impotriva presei tabloide, nu e genul meu sa fiu intr-o continua polemica, dar vreau sa-mi mentin coloana vertebrala dreapta pentru ca asta este exemplul pe care vreau sa-l dau copiilor mei", a mai precizat Andreea Marina Banica.

Recomandari