VIDEO! Andreea Marin Banica ii invata si pe altii cum sa-si apere viata privata

Invitata in emisiunea "Rai da' Buni" la Antena 2, Andreea Marin Banica a vorbit despre masurile pe care le ia impotriva celor care ii invadeaza viata privata.

Andreea Marin Banica si-a facut cunoscuta, in ultimul timp, promptitudinea cu care raspunde la cazurile de invaziune de catre jurnalisti a vietii ei private.

"Astazi se intra peste tine in restaurant, maine se intra peste tine in vestiarul unei sali de sport cand tocmai esti dezbracata... raspoimaine intr-o toaleta publica" au fost cuvintele Andreei Marin Banica, revoltata de felul in care unii jurnalisti de presa tabloida isi fac meseria.

"Nu pot sa-i oblig si pe altii sa reactioneze", a spus Andreea Marin. "Pe de alta parte, insa, au prins curaj si altii. Sapte persoane publice m-au sunat si vor sa actioneze, mi-au cerut sfatul, mi-au cerut sa le ajut cu legile care exista. Eu nu vreau sa pornesc acum un razboi impotriva presei tabloide, nu e genul meu sa fiu intr-o continua polemica, dar vreau sa-mi mentin coloana vertebrala dreapta pentru ca asta este exemplul pe care vreau sa-l dau copiilor mei", a mai precizat Andreea Marina Banica.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri