Căutare Live

Luxul şi opulenţa descriu casa de vis a lui John Legend! Şi-a redecorat apartamentul din New York şi şi-a cumpărat scaunde din aur

Atunci când eşti faimos ai şi bani să îţi faci toate poftele! Pe acest principiu a mers şi cântăreţul John Legend atunci când şi-a achiziţionat scaune din aur!

Atunci când eşti faimos ai şi bani să îţi faci toate poftele! Pe acest principiu a mers şi cântăreţul John Legend atunci când şi-a achiziţionat scaune din aur!

Cântăreţul John Legend şi soţia sa, supermodelul Chrissy Teigen, şi-au renovat recent locuinţa pe care o au in New York, iar rezultatul este spectaculos.

Cei doi au publicat recent câteva imagini din apartamentul îl deţin într-o clădire veche din metropola americană. Dacă vă imaginaţî o casă uriaşă, cu o mulţime de camere care se întind pe sute de metri pătraţi, ei bine aflaţi că cei doi s-au limitat la un apartament intim, cu un singur dormitor!

Cântăreţul John Legend are în palmares zece premii Grammy. Muzicianul american, în vârstă de 37 de ani, a început o relaţie cu modelul Chrissy Teigen, în vârstă de 30 de ani, în anul 2007. Cei doi s-au logodit în 2011 în timpul unei vacanţe petrecute în Insulele Maldive.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Selena Gomez e pe moarte? Totul despre boala care îi macină trupul și îi distruge tinerețea. Fanii, emoționați de drama ...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri