Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

VIDEO! Monica Gabor, facuta de doi bani!

Laudele exagerate aleMonica Gabor i-au atras antipatia in showbizul romanesc . Luni seara, la Agentul VIP, Monica Gabor a fost numita pur si simplu “de doi bani”!.

Mirabela Dauer este cea care a criticat atitudinea Monicai Gabor si faptul ca aceasta se lauda cu extravagantele financiare ale iubitului ei, cunoscut in Romania ca Mr. Pink:

"Te nasti doamna, nu facatura. (...) Toate bogatanele care se bat cu pumnu-n piept sunt de doi bani. Au facut bani, vezi Doamne. Un om de calitate, chiar daca are foarte multi bani, sta acolo-n banca lui si tace si daca face un lucru bun il face fara sa publice lucru asta."

Cea mai noua declaratie a Monicai Gabor despre iubitul sau este a oferit 2000 euro unui om fara adapost. Mirabela Dauer este de parere ca lauda Monicai Gabor cu privire la actele de caritate ale lui Mr. Pink este deplasata si ca aceste gesturi nu ar trebui facute publice, mai ales intr-un mod ostentativ. "E vrajeala proasta. Eu nu vreau s-o acuz dar e sfidarea omului amarat.", a declarat aceasta.

VEZI VIDEO AICI!

Recomandari