Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Viorica de la Clejani, declarațiile momentului! Ce consuma, de fapt, Margherita: „Român sau țigan, tot în pământ te duci”

Viorica de la Clejani, noi declarații despre Margherita.

Viorica de la Clejani declarațiile momentului! Ce consuma, de fapt, Margherita

După reacțiile explozive la adresa jurnaliștilor, Viorica de la Clejani a vorbit pentru prima oară despre accidentul provocat de Margherita.

„O mamă trebuie să-și ierte copilul. Eu provin dintr-o generație care nu a auzit de droguri și nu a consmuat așa ceva. Nu am consumat așa ceva în viața mea și pe unde mă duc eu oamenii fac lucrurile astea. Și oameni cu cap, cu familii acasă. De unde să știu eu, o femeie de la țară.

Am încredere în Margherita. Să lăsăm autoritățile să-și facă treaba și eu ca părinte trebuie să am grijă de el”, a spus Viorica de la Clejani.

Citește și:

Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost prinsă drogată la volan. Tânăra a ieșit la plimbare cu iubitul ei

Cât despre substanțele pe care le-ar fi consumat Margherita, artista a dezvăluit că fiica ei ar fi „băut niște lucruri”:

„Eu nu știu dacă Margherita făcea vreun tratament, știu că bea niște lucruri că uite, eu am fost sunată de diverși producători să fac reclamă. Am încercat și eu niște chestii și sincer să vă spun nu mi-a fost bine. Eu dacă nu mănânc o zi întreagă nu te mai înțelegi cu mine.

Sunt mama ei. Care nu a greșit să dea cu piatra. Nu vedeți cât e rasismul de mare. Român sau țigan tot în pământ te duci”, a adăugat mama Margheritei, la Realitatea TV.

Citește și:

Bărbatul care o însoțea pe Margherita în momentul în care a provocat accidentul, primele declarații: ”I-am zis să nu luăm mașina!”

Margherita de la Clejani, prinsă sub influența unor substanțe halucinogene la volan

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

Citește și:

Margherita de la Clejani a rupt tăcerea, în sfârșit! Ce a consumat înainte de a provoca accidentul: ”Sunt niște pastile din farmacie!”

„În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație”, se arată într-un comunicat.

Recomandari