Căutare Live

Vlad Gherman se gândește să facă pasul cel mare? Video-ul romantic postat alături de Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc și trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc și trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste.

Instagram

În urmă cu puțin timp, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost prezenți la un eveniment luxos al unui celebru brand de bijuterii. Oana, care a fost îmbrăcată într-o rochie neagră superbă, a probat o serie de coliere cu pietre prețioase și nu a plecat de la eveniment fără să își achiziționeze două bijuterii.

Vlad Gherman se gândește să facă pasul cel mare?

Chiar dacă nu le-a arătat fanilor ce anume și-a cumpărat, Oana a plecat de la eveniment alături de Vlad Gherman, ținând în mână două pungi de cadou cu bijuterii.

Citește și: Vlad Gherman, imagine rară alături de Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu. Postarea a generat o mulțime de reacții

În timp ce se aflau la evenimentul de lux, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au încercat să creeze un moment romantic. Actorul din serialul Adela a ales un inel de logodnă cu piatră albastră și a încercat să îi-l pună Oanei pe deget. Momentul a fost amuzant când nu a reuțit să facă inelul să intre și Oana încerca să forțeze bijuteria scumpă pe deget.

Acest video postat de Vlad și Oana pe Insta Stories le-a dat de înțeles fanilor că cei doi au gânduri serioase împreună și că, probabil, visează la un viitor frumos, în care să ajungă să formeze o familie.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună

După ce și-au acordat câteva luni împreună, cei doi actori din serialul Adela au decis să se mute împreună.

Oana a renunțat la apartamentul în care stătea în chirie și s-a mutat în apartamentul lui Vlad, iar cei doi actori au povestit tot procesul mutării în noul vlog al actorului.

Citește și: Oana Moșneagu, fotografiile din copilărie care i-au înduioșat pe fani. Cum arăta frumoasa actriță când era mică

La începutul anului 2022, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să își asume relația pe care o aveau din vara anului 2021. Actorul din Adela a fost cel care a anunțat că formează un cuplu cu colega sa de platou prin intermediul unei melodii.

La scurt timp de la confirmarea relației, în ianuarie 2022, cei doi actori au făcut dezvăluiri despre începutul poveștii lor de dragoste, dar și despre motivul pentru care au decis să își țină relația secret la început. Vlad Gherman a mărturisit că i-a fost teamă să îi spună doamnei Ruxandra, dar și fostei sale partenere.

„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman în cadrul unui vlog de pe YouTube.

Care a fost motivul discuțiilor aprinse dintre Irinel Columbeanu și Mr Pink, actualul partener al Monicăi Gabor. De ce l... Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre. Este femeia cu care fostul edil s-a căsătorit în închisoare, în 2019...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x