Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 18. Speak îi provoacă pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la Testul Prieteniei

În episodul 18 al emisiunii digitale "Speak @ cuțite", co-prezentatorul stă față în față cu chefii și îi provoacă să răspundă la Testul Prieteniei.

speak, florin dumitrescu si sorin bontea stau pe canapea si fotoliu in culisele chefi la cutite imbracati in negru Galerie
În episodul 18 "Chefi @ cuțite" Speak i-a provocat pe chefi să facă Testul Prieteniei

Inspirat de provocările de pe TikTok, Speak i-a așezat pe chefi pe canapeaua din culise și i-a pus să răspundă la o serie de întrebări amuzante, care să arate cât de bine se cunosc și cât de buni prieteni sunt.

Desigur, s-a lăsat cu râsete, glume și amintiri din Asia Express, mai ales că Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu au profitat de prezența Ștefaniei la filmări și i-au răspuns lui Speak cu aceeași monedă. Mai exact, i-au supus pe tinerii îndrăgostiți la aceeași probă.

Printre altele, publicul a descoperit cine e cel mai supărăcios sau ofticos dintre chefi și cine "regretă" încă victoria lui Bontea de la Asia Express dintre Speak și Ștefania.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 20. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

Pachetele de la mama lui Speak, surpriza zilei la Speak @ cuțite

Când nu se așteptau, jurații celui mai tare show culinar au primit bunătăți de la Bacău. Mama lui Speak le-a gătit plăcintă cu mere și sarmale și le-a trimis emoționată, cu gândul că cei trei îi vor "juriza" preparatele.

Verdictul a fost unul foarte bun, iar chefii au felicitat-o prin telefon pe mama lui Speak. La rândul lui, co-prezentatorul s-a arătat mândru de preparatele trimise.

Cântărețul a povestit că plăcintele au un mare succes și că încearcă de ani buni să-și convingă mama să-și facă o afacere, pentru a câștiga bani din mâncarea delicioasă pe care știe să o facă.

"Speak @ cuțite" aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Speak, ajutorul Ginei Pistol din cel mai nou sezon Chefi la cuțite, stă de vorbă cu susținătorii concurenților și le află poveștile de viață. De asemenea, dezvăluie tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate exclusiv pe a1.ro, la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV!

"Speak @ cuțite" se vede duminica, lunea și marțea, iar episoadele sunt disponibile integral și pe Antena Play.

„Speak la cuțite”, episodul 17. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x