Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 21. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 21 din super serialul digital „Speak @ cuțite”, fanii îndrăgitului show culinar de la Antena 1 au putut să savureze momente cu totul și cu totul speciale!

speak si mihai bendeac Galerie
Speak a start de vorbă cu mihai Bendeac, în episodul 21 Chefi la cuțite, și a aflat unele dintre cele mai dureroase clipe din viața actorului | Antena 1

La finalul fiecărei ediții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak prezintă ce se întâmplă în culise, atunci când nu se filmează pentru show.

Dornic să își ia cât se poate de în serios rolul de coprezentator al frumoasei Gina Pistol, artistul merge peste tot și încearcă să nu rateze nimic, pentru a prezenta totul fanilor.

"Speak @ cuțite" aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

De data aceasta, în episodul 21 din „Speak @ cuțite”, am avut plăcerea de a-l vedea pe celebrul Mihai Bendeac, actor și jurat al emisiunii „iUmor”. Speak a fost mai mult decât încântat să îl vadă pe acesta și, după ce s-au îmbrățișat, copre

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Victor Topolog i-a amuzat din plin pe jurați! Medicul a făcut senzație

Apoi, ca o gazdă bună ce e, Speak l-a invitat pe Mihai Bendeac în „cotețul” său, adică în cabina pe care a primit-o acesta în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care îndrăgitul jurat al emisiunii „iUmor” a dezvăluit detalii interesante despre cartea pe care a lansat-o recent.

Mihai Bendeac, dezvăluiri de senzație în episodul 21 din „Speak @ cuțite”

„M-am expus mult prea mult în carte, m-am expus foarte mult”, a explicat acesta, spre surprinderea lui Speak.

Am aflat că Mihai Bendeac a fost în timpul clasei a șaptea victim fenomenului de bullying, lucru ce l-a afectat puternic. De asemenea, juratul „iUmor” a povestit și o întâmplare tristă din perioada liceului.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 21, oferită de Amalia Stanciu! Sorin Bontea a părăsit platoul nervos

Apoi, cei doi s-au relaxat aruncând cu mingea la coșul de basket și s-au distrat pe cinste.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Mihai Bendeac? Află totul urmărind mai sus episodul 21 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 20 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 20. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...
Video Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Miercuri, 16.06.2021, 11:45
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 48 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii savuroase din finala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

Joi, 17.06.2021, 00:03
„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 47 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre foștii concurenți, cât și despre semifinaliștii din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Marti, 15.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 46 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre concurenții care au ajuns în semifinală, cât și despre îndrăgiții chefi.

Luni, 14.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise și a aflat detalii surprinzătoare despre unii dintre concurenți. Ce a descoperit acesta în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”?

Marti, 08.06.2021, 22:52
x