Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 25. Andrei Ungureanu, față în față cu Speak în culisele Chefi la Cuțite

În episodul 18 al emisiunii digitale "Speak @ cuțite", co-prezentatorul stă față în față cu Andrei Ungureanu, supranumit Omul cu Tourette. Câștigătorul de la iUmor a fost "asaltat" cu întrebări înainte de a găti pentru chefi.

colaj cu speak, andrei ungureanu si un reporter de la chefi la cutite Galerie
Speak s-a întâlnit cu Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette în culisele emisiunii Chefi la Cuțite

Andrei Ungureanu va marca o apariție-uimitoare la Chefi la cuțite și va demonstra că poate găti, chiar dacă suferă de Sindromul Tourette.

Curios de cum trăiește o persoană afectată de acest diagnostic, Speak l-a întrebat dacă se vede lucrând în HoReCa, ba chiar au făcut un joc de roluri pentru a vedea dacă s-ar descurca într-o poziție de ospătar.

Andrei Ungureanu, care a făcut senzație în emisiunea „iUmor” de la Antena 1, a venit să gătească ciorbă de perișoare, dar rămâne de văzut cum au reacționat chefii la întâlnirea cu el.

Citește și: Povestea câştigătorului de la iUmor: Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette

Cine este Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette și câștigătorul iUmor 9

De pe Tik Tok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette, Andrei Ungureanu a urcat direct pe scena iUmor 2020 cu un bagaj plin de autoironie.

"Am început să fac Tik Tok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete învoluntar și vă înjură involuntar", le-a explicat Andrei juraților în audițiile care l-au făcut celebru la nivel național.

Andrei a considerat că prezența sa în finala iUmor 9 a fost o realizare, mai ales după ce a fost mulți ani o victimă a bullying-ului din cauza sindromului de care suferă.

"M-a ajutat foarte mult, acum nu îmi mai e teamă să ies afară, oamenii când mă văd, acum nu mă înjură, poate chiar vor să facă o poză cu mine!", a spus Andrei anterior.

Și pentru numărul său din finală Andrei a adoptat o ironie față de momente obișnuite din viața sa de zi cu zi. Deși nu credea, Omul cu Tourette a convins publicul și a plecat acasă cu 20.000 de euro.

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 25 al super producției „Speak @ cuțite” ca să descoperi și alte detalii despre Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette de la emisiunea „iUmor”!

Hai să (re)vezi aici episodul 24 din „Speak @ cuțite”!

"Speak @ cuțite" aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Speak, ajutorul Ginei Pistol din cel mai nou sezon Chefi la cuțite, stă de vorbă cu susținătorii concurenților și le află poveștile de viață. De asemenea, dezvăluie tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate exclusiv pe a1.ro, la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Toate episoadele din "Speak @ cuțite" sunt disponibile integral și pe Antena Play.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x